lauantai 31. lokakuuta 2015

Joulu tulee, oletko valmis?!

Joulukuun alkuun on enää kuukausi aikaa, mikä tarkoittaakin sitä, että nyt viimeistään on aika ryhtyä valmistelemaan blogin joulukalenteria. Tänäkin vuonna on luvassa monipuolista joulupuuhaa ja -luettavaa jokaiselle joulukuun päivälle jouluaattoon saakka.

Nyt on mahdollisuus esittää toivomuksia! Mitä toivoisit näkeväsi blogissa joulukuussa? Kaipaatko joulunodotukseesi videopostauksia, vinkkejä vaikkapa temppukoulutukseen tai hevosen venyttelyyn, vai odotatko näkeväsi ihania kuvia? Tekeekö mieli syventyä lukemaan mielipidepostausta jostakin aiheesta, vai muistella menneitä?

Tehdään yhdessä tämän vuoden joulukalenterista paras kalenteri tähän mennessä! Odotan innolla teidän lukijoiden ehdotuksia. :)


17 kommenttia

 1. Hah, itsekin avasin juuri koneen kirjoittaakseni samaisesta aiheesta, se aika vuodesta! :D

  Jonkinlainen joulumaasto video olisi huikee! Eväät mukaan, hevonen alle ja kaveri messiin, ja vlogiteemalla (ja miksei lentävällä kamerallakin) videota kehiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta, täytyy laittaa toteutukseen! :) Toivotaan myös jouluisia maisemia, ettei tarvitsisi tässä harmaudessa maastoilla... :)

   Poista
 2. Minua kiinnostaa ainakin vähän kaikenlaiset postaukset, mutta tässä nyt jotain ehdotuksia kuitenkin :)

  • mielipidekirjoitus (aiheena esim. hevosten tarhaus tms.)
  • kuva- sekä videopostauksia
  • sinun / Harrin varusteiden esittely videolla / kuvina
  • postaus hevosista, jotka ovat jääneet parhaiten mieleesi
  • vinkkejä maastakäsittelyyn, temppujen opettamiseen ja / tai venyttelyyn
  • tavoitteet ensi vuodelle ratsastuksessa
  • millainen olisi unelmiesi talli ja / tai hevonen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kiitos ideoista! Näistä vinkeistä on hyvä lähteä suunnittelemaan kalenterin sisältöä.. :)

   Poista
 3. Kaikki mitä tuossa mainitsit kuulosti hyvältä paitsi hevosen venyttely, mutta toisaalta sekin jos se on vain toteutettu hyvin! Olisi kiva myös nähdä videoita! vaikka my day, videopostaus, tai niin että videolla puhut jostain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videot vaikuttaa olevan nyt kuumaa kamaa - täytyykin toteuttaa mahdollisimman moni idea videomuodossa!

   Poista
 4. Voisitko tehdä ratsastusvarustepostauksen (omista varusteista) ja tehdä mielipidepostauksen siitä, että mikä on mielestäsi Turun seudun paras talli, niistä vain tietenkin, joissa olet käynyt :) Olette Harrin kanssa mahtava pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlainen varustepostaus olikin suunnitelmissa, niin omien kuin Harrinkin varusteiden osalta. :)
   Jonkinlaisen unelmatalli-postauksen voisin vääntää, mutta talleja/ratsastuskouluja en halua lähteä laittamaan parhausjärjestykseen, koska jokainen talli palvelee varmasti parhaiten tiettyä asiakaskuntaa. Tuntuisi myös hassulta valita parasta ratsastuskoulua, koska en ole itse käynyt ratsastuskoulun tunneilla vakituisesti moneen moneen vuoteen. Yksityistalleista taas minulla ei ole kovin paljon kokemusta ja niistäkin, joilla olen hevosia ratsastanut, löytyy jokaisesta omat parhaat puolensa. :)

   Poista
 5. Hah, pakko kommentoida vielä uudelleen, mutta tallikierrokselle olisi hauska saada jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosissaan yrittää repiä aikaa jollain ratsastuskoululla käymiseen! Kannustimena toimii onneksi vuoden lopussa vanhaksi menevät liikuntasetelit, jotka käy ainakin muutamissa ratsastuskouluissa täällä Turun seudulla..

   Poista
 6. Sulla on oikein kiva ja mielenkiintoinen blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla!

   Poista
  2. Harrin videopostaus, miksei sinunkin ja kaikki nuo mitkä mainitsit. Paljon videopostauksia ja myday olis mielenkiintoisa. Faktavideokin olis kivaa vaihtelua. Sitten vaikka ratsastuksen kehityspostaus, milloin esteiden koko alkoi nousta kunnolla ja koska aloit saamaan heppoja peräänantoon, hyviä niksejä millä hevosen saisi hyvän tuntuiseksi ja omia mieltymyksiäsi sekä tapojasi. Toivottavasti tajusit ;).

   Poista
  3. Kiitos ideoista, jään pureskelemaan näitä! :)

   Poista
  4. Harrin varustepostaus siis, ja videomuodossa olis kiva :)

   Poista
 7. Poikkeuksena kaikista muista sanoisin että mieluiten kuvina koska omassa ympäristössäni videot jäävät syystä tai toisesta aina melkein katsomatta. Kuitenkin koska näin moni ilmeisesti haluaa viedoita niin olisi kiva saada venyttely vinkkejä, temppukoulusta ym. videolla. Mieluiten sellaisia jotka voisi tehdä myös itse esim. hoitohevosen kanssa. ;)

  VastaaPoista
 8. Hei hyvä pointti, täytyy huomioida postauksia suunnitellessa!

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat