keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Veljekset Wahlsten sponsorituote: testissä Horse Comfort grippihousut

Siirin järjestämässä Bloggaajatapaamisessa Veljekset Wahlstenilla saimme valita jonkin haluamamme tuotteen lahjaksi. Harrilla ei ollut oikein mitään suuria tarpeita, joten pääsin valitsemaan tuotteen ihan itselleni ja päädyin grippipaikkaisiin Horse Comfortin ratsastushousuihin.

Hillittyä tyyliä! Tummansinistä on helppo yhdistellä muihin väreihin ja strassikoristeet tuovat oman lisänsä housuihin.

Vasemmalla nykyisen malliston raidalliset
gripit, oikealla vasta markkinoille
tulossa olevat housut pistemäisillä
gripeillä. 
Silikonipaikat ratsastushousuihin tulivat uutuutena jo muutamia vuosia sitten, mutta ne ovat edelleen säilyttäneet suosionsa. Itse olen suhtautunut grippeihin hieman varauksellisesti, enkä ole oikein osannut muodostaa niistä mielipidettä. Pohdin niiden pitävyyttä ja ylipäätään kestävyyttä; kuluuko gripit irti jo ensimmäisellä käyttökerralla tai viimeistään ensimmäisessä pesussa ja onko niistä oikeasti mitään hyötyä?

Sain kokeilla Wahlstenilla nykyisen malliston grippihousuja sekä vasta markkinoille tulossa olevia housuja, joissa on hieman hillitymmät gripit. Nykyisessä mallissa on erittäin vahvat ja massiiviset grippiraidat, kun tulevassa mallissa taas on vaihtoehtona hillitymmät pistemäiset gripit.

Housut istuivat päälleni niin hyvin, että tuntui siltä kuin ne olisi juuri minun mitoilleni tehty. Lahkeet olisivat saaneet olla ehkä puoli senttiä lyhyemmät, mutta tälläkään pituudella lahje ei jää ruttuun saappaaseen.

Sovittamisen lisäksi pääsin koeajamaan housuja jo liikkeessä. Sain istua satulaan testailemaan housujen pitävyyttä ja hakea tuntumaa grippien vaikutuksesta satulassa istumiseen. Grippiraidat olivat vahvat, mutta eivät kuitenkaan liimanneet takapuolta penkkiin niin vahvasti, että esimerkiksi keventämisestä tulisi hankalaa. Päädyin valitsemaan vahvemmat gripit.

Housuja on saatavana tummansinisenä sekä valkoisena koossa 34-46. Housujen ovh hinta on 119 euroa, joka on hyvinkin kilpailukykyinen.
Parin viikon koeajon jälkeen olen housuihin enemmän kuin tyytyväinen, nämä on yhdet parhaista housuista, joita minulla on ikinä ollut! Istuvuus on aivan kymppi ja materiaali on joustavaa ja liukaspintaista, jolloin lika ja hevosenkarvat jäävät heikommin kiinni. Housut ovat tyylikkäät kiiltävine vetoketjuineen ja toisen taskun strassikoristeineen, mutta samalla kuitenkin suhteellisen hillityt. Erityisen plussan housut saavat riittävän suurista taskuistaan, joihin saa mahtumaan iPhonenkin. Harmittavan usein ratsastushousuissa on niin pikkuruiset etutaskut, ettei puhelimen kantaminen ratsailla ole mahdollista esimerkiksi kesäisin, kun on liian kuuma käyttää takkia. Istuvuuden ja tyylikkään ulkomuodon lisäksi nämä housut ovat ratsastaessa oikein toimivat; näiden avulla on ollut paljon helpompi opetella istumaan Harrin uudessa satulassa, joka korjaa istuntaani edellistä satulaa paremmin. Takapuoli pysyy penkissä ja paikoillaan selkeästi paremmin kuin tavallisilla ratsastushousuilla!

Ainoa asia, mitä näihin housuihin kaipaisin lisää, on värivaihtoehdot. Kokopaikkaiset grippihousut on suunnattu kouluratsastajille, joille valmistetaan myös helpommin hillittyjä varusteita maanläheisissä väreissä. Esteratsatajille tuntuu olevan paljon enemmän värivaihtoehtoja polvipaikkaisissa housuissa! Tummansininen ja valkoinen ovat varmasti suosituimpia värejä ja myyvät hyvin, mutta värivaihtoehtoina olisin arvostanut esimerkiksi harmaata ja jotain kirkasta tehosteväriä, kuten sähkönsinistä.

Omavalintaisen lahjatuotteen lisäksi saimme shoppailla Wahlstenilla alehinnoilla. Harri sai purkin MSM + inkivääri jauhetta ja heräteostoksena syötävän suloisen pantterikuosillisen riimun. Itselleni bongasin ihanan beigen Spooksin uutuushupparin, johon myös Moona iski silmänsä liikkeessä kierrellessämme. Pienoinen taisteluhan siitä meinasi syntyä kumpi tuollaisen hupparin saa itsellensä ostaa, mutta lopulta päädyttiin kompromissiin ja hankittiin samanlaiset. Onpahan nyt kaikki ainekset tiimipukeutumiseen, kun seuraavan kerran lähdetään yhdessä maastoilemaan. ;)1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat