perjantai 4. syyskuuta 2015

Viikon paras päivä on ponipäivä

Tiistaina oli taas ponipäivä, kun lupasin huolehtia Winniestä. Käteni on jo lähes normaalissa kunnossa, joten olen uskaltanut nyt ratsastaa muitakin hevosia kuin vain Harria. Kodankin kyytiin kiipesin alkuviikosta. Pidetään siis peukkuja, että vaiva tosissaan meni ohi, eikä enää palaudu. :)

Osuttiin taas sattumalta tallikaverin kanssa samaan aikaan kentälle ja rytmitettiin treenaaminen niin, että pystyttiin välikäyntien aikaan räpsimään toisistamme muutamia kuvia. Winnie oli tälläkin kertaa oikein kiva ratsastaa; alkuun ehkä hieman hitaan puoleinen, mutta kuitenkin motivoitunut työskentelemään. Hetkittäin poni väläyttelee sellaisia liikepätkiä, jotka saa minut oikein innostumaan siitä, kuinka hieno tästä tammasta vielä treenillä ja painonpudotuksen myötä tulee! Nyt kun liikuntaa vähitellen lisätään, päästään tekemään enemmän töitä ja treenaamaan välillä hankalampiakin juttuja.

Tällä kertaa käytin ravailuun ja laukkaan aikaa ehkä viitisentoista minuuttia, muuten työskenneltiin käynnissä. Kevyt ja kuitenkin tehokas treeni, poni työskenteli ravi- ja laukkapätkät oikein aktiivisena!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat