torstai 24. syyskuuta 2015

Uutta harmaata asukokonaisuutta

Tuossa viime viikolla pääsin harrastamaan yhtä suosikkilajiani ratsastuksessa; varusteurheilua. Hankin Harrille Hööksin bloggaajaillasta huikean ihanan kouluhuovan, jonka turvin haettiin taas uutta motivaatiota treenaamiseen.

Pääsin yllättämään ihan itsenikin, kun päädyin hillittyyn ja tyylikkääseen väriin. Kovin usein kun silmääni miellyttää ihanat kirkkaat värit, jotka sopisivat paremmin 12-vuotiaan ponitytön ratsulle. Harri onkin saanut kuulla aivan liikaa vaaleanpunaisista ponisuitsistaan (myytävänä, wink wink!) ja lilasta maastoiluvarustekokonaisuudestaan.

Valitsin tumman harmaan Gold Medalin Brilliant kouluhuovan, jota reunustaa kokonaiset kaksi riviä säihkyviä koristekiviä. "Timanttien" lisäksi huovassa on musta reunus, joka luo harmaalle kivan kontrastin ja nostaa huovan näyttävästi esille hevosen selästä. Materiaaliltaan huopa on laadukkaan ja kestävän oloinen; se on jämäkkä ja sisäpinta on hyvin hikeä imevää. Muotoilu oli ainakin Harrin satulaan aivan täydellinen; huopa tulee juuri sopivasti teddyromaanin yli ja jää tarpeeksi ylös hankaamatta säkää. Paikoillaankin huopa pysyi moitteettomasti.


Ilmeisesti Harrikin piti uudesta lookistaan, koska liikkui niin ryhdikkäänä ja pätevänä! Tässä on taas sellainen asukokonaisuus, jossa kehtaa näyttäytyä valmennuksissakin. Tällä kertaa huopakaupoilla kävi mäihä, sillä kotoa löytyi ennestään täydellisen väriset yhdistelmäpintelit, jotka sopivat huovan sävyyn. Kouluratsastajana arvostan sitä, että mallistosta löytyy huopaan sopivat pintelit, jotka täydentävät hevosen varustekokonaisuuden. Tällä kertaa tyyli oli tuurista kiinni, kun John Whitakerin pintelit sopivat Hööksin huopaan.

Tästä taisi tulla uusi suosikkihuopani, toivotaan että kestää käytössä pitkään!2 kommenttia

  1. No nyt on kyllä hieno huopa! :) Ja huhhuh tuota kaulaa, miten voi olla noin muhkea?!

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat