lauantai 19. syyskuuta 2015

Bloggaajailta Hööksillä - Ratsastajan uutuudet

Tehomimmi Siiri tarjosi taas mahdollisuuden päästä tapaamaan toisia bloggaajia ja tutustua Hööksin syksyn uutuustuotteisiin. Keväällä vierailimme bloggaajaporukalla Ylöjärven Hööksillä ja tällä kertaa oli vuorossa Raision Hööks. Mukaan valikoitui pääasiassa bloggaajia Turun seudulta, mutta myös muutamia vanhoja tuttuja pidemmän matkan takaa.

Illan aikana saimme kattavan esittelyn niin Hööksistä kuin sen varustetarjonnastakin ja pääsimme herkkujen ääressä tutustumaan paremmin toisiimme ja vaihtamaan kuulumisia bloggaamisesta. Omana mielenkiinnonkohteenani oli tällä kertaa erityisesti ratsastajan uutuusvarusteet; kattavampia ja monipuolisempia postauksia aikaansaadaksemme sovimme kaikkien bloggaajien kesken omat aiheet.Syksyn päävärit ovat hillittyjä ja maanläheisiä; mariinin sinistä, mustaa ja ruskean eri sävyjä.
Vaatteita ja asusteita on helppo yhdistellä toisiinsa.
Hööks myy pääasiassa omia tuotemerkkejään, joita ratsastajan vaatteiden osalta ovat Classic Riding Wear sekä JH Collection. Lisäksi saatavilla on Spooksin ratsastusvaatteita. Omien merkkiensä osalta Hööks suunnittelee varusteet itse ja tilaa ne suoraan valmistajilta, jolloin sisäänostajilla on mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi tuotteiden materiaaleihin. Erityisesti ratsastusvaatteiden suunnittelussa seurataan aktiivisesti tulevaa muotia; suunnittelijat hakevat inspiraatiota niin Lontoosta, Euroopasta kuin muotimessuiltakin.

Tämän syksyn muoti niin kaduilla kuin ratsastajan varusteissakin on hillittyä ja maanläheistä. Yleisimpiä värejä ovat tummansininen, musta sekä eri sävyiset ruskeat. Erityisesti musta on Hööksin mallistoissa dominoiva väri. Uuden JH Collectionin värimaailma on peräisin metsästä; ruskeita ja sinisen sävyjä täydentää kaunis metsänvihreä. Tehosteena on käytetty paljon harmaata sekä nahkaa etenkin pienissä yksityiskohdissa. Pieninä väriläiskinä Hööksin mallistossa on viininpunaisen sekä taivaansinisen sävyjä, joita on helppo yhdistellä malliston muihin vaatteisiin. Hillityt päävärit tekevätkin vaatteiden yhdistelemisestä helppoa. Lisäksi Hööksin mallistosta löytyy varusteita sävy sävyyn niin hevoselle kuin koirallekin.
Myös Spooksin ratsastajan uutuudet noudattavat syksyn muotivärejä; vallitsevana värinä mariinin sininen sekä harmaa.
Reippaina värivaihtoehtoina kirkkaan sininen sekä punainen.Syksyn supersuosittu uutuus on Maisan
testailemat Somerset-saappaat. 
JH Collectionin mariininsinisessä takissa on
käytetty tehosteena ruskeaa nahkaa sekä ihanan
pörröistä tekoturkista.
Materiaalit Hööksin uutuusvaatteissa ovat käytännöllisiä; takit ja liivit ovat liukaspintaista materiaalia, usein veden- ja tuulenpitäviäkin. Huppareissa taas kauden suursuosikkeja ovat pehmeät ja lämpimät pileepuserot hupulla ja ilman. Samaista pehmeää pileetä on käytetty myös takeissa ja liiveissä kauluksissa. Sporttinen mallisto on kevyt ja käytännöllinen, tyylikäs niin tallilla kuin arjessakin. Mainitsemisen arvoinen on myös esimerkiksi takeissa ja toppaliiveissä käytetty thinsulate vuori, joka on yhtä lämmin kuin untuva, mutta on tuotettu keinotekoisesti. Hööksin vaatteissa ei käytetä eläinten turkkeja tai untuvaa.Syksyn suosittu uutuus on klubimallisto, joka on kattava kokonaisuus ratsastajan vaatteita suunnattuna erityisesti ratsastusseuroille. Mallistoon kuuluu toppaliivi, kuoritakki, softshell-takki, fleecepusero sekä pikeepaita, jotka kaikki ovat brodeerattavissa esimerkiksi seuran omalla logolla. Värivaihtoehtoina on tumman sininen, musta sekä punainen. Mallisto on pelkistetyn tyylikäs ja käytännöllinen.Uutuuksien lisäksi Hööks on laajentanut tarjontaansa palvellakseen yhä useampia hevosurheilijoita; miehille on tarjolla ratsastusvaatteita entistä enemmän ja lasten mallisto alkaa 122 cm sijaan jo koosta 110, jolloin varusteita löytyy yhä pienemmille hevostytöille ja -pojille.

Useat aikuisten malliston varusteista on saatavana myös lasten koossa. Lisäksi lapsille on
ihania omia vaatteita, joita on hauska yhdistellä samanhenkisiin ponivarusteisiin. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat