keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Bloggaajatapaaminen Veljekset Wahlstenilla

Jälleen kerran koin itseni etuoikeutetuksi päästessäni Siirin järjestämään bloggaajatapaamiseen, kun saimme porukalla tilaisuuden tutustua Veljekset Wahlstenin myymälään ja yritykseen Lahdessa. Pitkään Wahlsten oli minulle tuntematon ravivarusteiden myyjä, kunnes reilu vuosi sitten törmäsin liikkeeseen Lahdessa ja lähdin googlettelemaan sen tarjontaa. Selvisi, että alunperin ravivarusteita valmistanut ja myynyt yritys myy nykyään myös erittäin paljon varusteita ratsuille ja ratsastajille, joten vierailusta Wahlstenin myymälään tuli pian traditio Lahden reissuilla.


Taustan kuva © Maisa
Olin kovin innoissani tästä reissusta, koska viime vierailustani Wahlstenille oli jo aikaa ja tällä kertaa oli mahdollisuus päästä tutustumaan taas uusiin bloggaajakollegoihin. Paikalle vaikutti olevan tulossa hillittömän mukava porukka erilaisia bloggaajia, eikä seuraan tarvinnut pettyä.

Veljekset Wahlstenilla saimme lämpimän vastaanoton ja mielenkiintoisen sekä mukavan aamupäivän.  Saimme kuulla yrityksen historiasta sekä sen kehityksestä pohjoismaiden suurimmaksi ravivarusteiden valmistajaksi ja maahantuojaksi, seikkailla loputtomalta tuntuvissa varastotiloissa, tutustua nahkavarusteiden valmistukseen sekä perehtyä kattavasti liikkeen tarjontaan. Pääsimme hypistelemään myös uutuustuotteita, joita ei ole vielä edes myytävänä! Tämän kaiken lisäksi saimme vaihtaa ajatuksia muun muassa hevostarvikkeiden myynnistä ja ostamisesta niin netissä kuin liikkeissäkin sekä vaihtaa kuulumisia niin vanhojen kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa.Tässä tapaamisessa mielenkiinnon kohteenani oli hevosen varusteet ja erityisesti tämän syksyn uutuustuotteet. Tarjontahan Wahlstenilla on huikean laaja; valikoimasta löytyy varmasti kaikki tarvittavat varusteet niin ratsulle kuin ravurillekin. Veljekset Wahlsten tuo maahan esimerkiksi Lami-Cellin ja Horse Comfortin varusteita ja tuottaa itse W-Profile sarjansa nahkavarusteita, W-Healing tuotteita sekä esimerkiksi loimia.

Suurena yllätyksenä W-Profilen nahkavarusteiden osalta minulle oli tuotteiden muokattavuus; W-Profilen suitset voi ilman lisämaksua tilata haluamansa värisenä (musta, ruskea, konjakki sekä valkoinen pehmusteena) ja kokoisena yhdistämällä esimerkiksi full suitsiin cob-kokoisen turpahihnan. Lisämaksusta Wahlsten valmistaa myös mittatilausvarusteita, joita voi tilata myös netistä.

Vapaan liikkeessä kiertelyn ja tuotteiden hipelöimisen lisäksi saimme kattavan esittelyn syksyn uutuustuotteista niin ratsulle kuin ratsastajallekin. Alunperin ravivarusteita myyneen yrityksen myynnistä nykyään jo noin puolet onkin ratsujen varusteita. Mieleenpainuvimpia uutuuksia olivat Horse Comfortin Premium sarjan koulusatulahuopa sekä harjalaukku. Uusi logo on klassisen hienostunut ja se toistuu kaikissa uusissa hevosen ja ratsastajan varusteissa. Huopaa ei ole vielä saatavana mistään, mutta myöhemmin sitä on mahdollista saada myös muissa väreissä. Toiveena esitimme tumman sinistä.
Erityisesti itseäni kiehtova uutuus on Wahlstenin uusi kirjailukone, jolla on mahdollista kirjailla tekstiileihin pieniä timantteja. Timantit ja säihke siis ehdottomasti ovat hevosurheilumuodissa vielä mukana! Tuotekehittelyä jatketaan vielä ravivarusteiden osalta, sillä timanttien paikoillaan pysyminen halutaan varmistaa myös vauhdikkaammassa menossa ja vaativammassa varusteiden käytössä, kun kura ja rapa roiskuu. Jossain vaiheessa myös ravipuolella on siis mahdollista saada esimerkiksi rintaremmiin kirjailtua hevosen nimi säihkyvin timantein.

Pienillä timanteilla on tulevaisuudessa mahdollisuus kirjailla esimerkiksi huopaan hevosen nimi.

Syksyn uutuuksiin kuuluvat esimerkiksi koristeelliset vyöt, ohuet pipot, koiran kaulapanta sekä pehmeät nahkajodphurit.
Timantit ja säihke on edelleen muodissa ja erilaisia timanttiotsapantoja on tarjolla jokaiseen makuun.

Tässä esittelyssä uuden kypärämallin prototyyppi, joka täyttää uusimmat, muuttuneet turvallisuusmääräykset.


Tarjonta myös riimujen, kuiten muidenkin varusteiden osalta on laaja. 
Suosikkihuopaa on saatavana kolmessa värissä
yleis- ja estemallisena. Jokaiseen sävyyn löytyy
myös sopiva korvahuppu samalla logolla.
Joitan ihanaa myös perheen pienimmille!Huikeasta päivästä suuri kiitos Veljekset Wahlstenin väelle, Siirille sekä bloggaajaporukalle;
Aino - My Life as Aino
Anniina - Unelmien musta
Annika - Hevoskuvauksen jäljillä
Emilia - Täyskäännös kohti luonnollisempaa hevostelua
Henu - Live the life you love
Idde - Esteheppa Codan elämää
Jilla - Jillan Blogi
Jolanda - Arvonherra
Liinu - Ohjastuntumalla
Maisa - Hän pakastaan sai sotilaan
Moona - My real life

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat