sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kun alkaa tehdä mieli ranskalaisia

Harri on suuri ranskalaisten  ystävä. Tämä selvisi, kun yhdellä kisareissulla poikettiin takaisin kotiin päin ajellessa Hesburgerissa ja syötiin eväämme trailerin luona hevosia vahtien. Tuolloin Harri sai maistaa ranskalaisen ja sen silmissä syttyi loiste kuin pikkulapsella jouluaattona. Lopulta ruuna söi puolet ranskalaisistani ja jäi odottamaan lisää.

Tottahan toki raskaan työn raatajaa täytyy joskus palkita. Sunnuntaina suunnattiin Moonan ja Geen seurassa läheiseen liikekeskukseen pikkuiseen Heseen, jossa on yleensä rauhallinen autokaista. Sinne nuo lompsivat, tekivät avustetusti tilauksensa ja jäivät pihanurmikolle syömään. Geelle ei lopulta ranskikset niin maistuneetkaan, mutta miniporkkanat sen sijaan tekivät kauppansa. Harri söi ranskiksiaan niin loputtoman onnellisen näköisenä, ettei väliin jääneet kilpailutkaan enää harmittaneet. Meillä oli varmasti kivempaa kuin olisi ollut yksissäkään kilpailuissa!

Hevoset saivat ihailua niin pikaruokaravintolan asiakkailta kuin henkilökunnaltakin; miniporkkanoiden saattelemana hevoset saivat kutsun tulla asiakkaiksi toistekin.
3 kommenttia

 1. Hahaha!! Ihan huikee! :D

  VastaaPoista
 2. Näyttää olevan kovin matalalla tuo hackamore, itse nostaisin vähän ylemmäs ettei ole tuolla luun kapenevalla kohdalla. Muuten mukava postaus, ja hyviä herkkuhetkiä ranskalaisten merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hackamoren ketju on niin löysällä, että turvan päälle tuleva osa valahtaa helposti melko alas. Ratsastan Harria kuitenkin maastossa pitkin ohjin, joten en ole nähnyt kovin merkitykselliseksi hackamoren tarkkaa paikkaa. :) maastoillaan pelkällä riimullakin, mutta kaupunkiin laitetaan kuitenkin näön vuoksi "oikeat suitset".

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat