keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #24, osa 1/2

Tässä viimeisessä joulukalenterin luukussa on tänä vuonna kaksi osaa; tämä ensimmäinen osa on lohdutukseksi niille, jotka joulupukkia odotellessa selailevat blogeja läpi jo heti aamutuimaan. Sehän olisi täysin hyväksymätöntä, jos joulukalenterin viimeinen luukku ei siihen aikaan olisikaan vielä auki! Pukkia odotellessa on siis mukava selailla talvisia kuvia, jotka kuvattiin eilen 23.12. kun Nenna oli pitkästä aikaa mukana kuvaamassa. Kuvista voi myös bongata Harrin saamat joululahjat; mustan fleeceloimen timanteilla sekä mustan kouluhuovan timanttireunuksella.

Vauhtia ja energiaa riitti, kun vanha herra pääsi ensimmäisen kerran tänä vuonna lumiselle pellolle. Jalkojen kipittäessä ja ratsastajan vain kovasti pidättäessä tahtoi kaula taipua ihan mutkalle, mutta eipä tuo menoa haitannut - eihän nyt missään koulukisoissa oltukaan!

Loppuun myös muutama kuva maastolenkiltä Ebyn kanssa. :)


Joulukalenterin toinen osa tulee näkyviin jossain kohtaa jouluaaton aikana, kunhan materiaalit sitä varten on saatu kuvattua ja muokattua.. :)

6 kommenttia

 1. Toi musta huopa sopii ihan sairaan hyvin Harrille!! :O Upea ilmestys! Ja voi miten Eby on suloinen noissa kuvissa.. :) Ihanaa Joulua Essi! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua Essi!

  VastaaPoista
 3. Koska teet postauksen sun omista lahjoista? Nyt sain sen turvaliivin joululahjaks jota oon varmaan kaks jouluu toivonu niin nyt sen siten sain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan tee mitään erillistä postausta omista joululahjoista, kun en saanut mitään sellaisia lahjoja, jotka blogin lukijoita varmaankaan kiinnostaisi. :) Sain toivomiani ja tarvitsemiani juttuja, vaatteita ja tavaraa omaan kotiini, en mitään ratsastusjuttuja. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat