maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #1

Rakas joulupukki!


Minä täällä hei. Muistatkin minut varmasti kuvallisista lahjalistoista, joita lähetin sinulle ollessani pieni. Halusin varmistua siitä, että toiveeni ovat ymmärrettävässä muodossa myös vanhemmille ihmisille, joten leikkasin kaikkien toivelelujen kuvat irti lelukuvastoista ja liimasin kirjeeseesi.

Miksipä sitä muutamaan tapojaan, kun vanha tapa tuli todettua oikein toimivaksi. Tässä siis kuvallisessa muodossa tämän joulun toivelahjani.


Koska luultavasti kilpailen ensi kaudella vielä tätäkin kautta ahkerammin, toivoisin muutamia kilpailuvarusteita itselleni. Sinisen kisatakkini tilalle kaipaisin mustaa ja tyköistuvampaa mallia. Se sopisi paremmin muihin omiin varusteisiini, mutta myös harrin kilpailuvarusteisiin.
Kilpailupaidan haluaisin myös; mustan kiiltävän Kingslandin mallin, joka sopisi hurjan hyvin Aksun kisahuopaan ja omaan kypäräänikin.
Valkoiset hanskani vetelevät myös viimeisiään, joten toivoisin saavani uudet, jotka kestäisivät vähän edellisiä paremmin. Kilpaileminenkin helpottuisi, kun ohjat pysyisivät edes kädessä!


Koska koko ensi vuosi ei kulu pelkästään kilpaillen, vaan pääasiassa treenaten, tarvisisin luonnollisestikin myös treeniin sopivia ratsastusvaatteita. Suosikkihupparini alkaa jo vähitellen lahota käsiin, joten pieni päivitys huppareiden rintamalla ei olisi pahitteeksi. Erityisesti olen ihastunut kuvan Spooksin huppariin, mutta toki myös jokin muu esimerkiksi Kingslandin huppari sopii vallan mainiosti.
Lähes päivittäin ratsastaessa housutkin kuluvat yllättävän paljon, joten yhdet ratsastushousut lisää eivät olisi pahitteeksi. Sähkönsininen väri kiehtoo minua kovasti ja tuon väriset housut olisikin mukavaa vaihtelua maanläheisiin ja tylsiin väreihin.
Saapassukat on ehkä maailman paras keksintö, mutta nekin kuluvat harmittavan nopeasti ja helposti puhki. Näitä siis kiitos monta paria ja pakettia!

2 kommenttia

  1. Täällä ilmoittautuu toinen lelukuvastojen leikkaaja! :'D Toi kisapaita on kyllä hieno! Tosi kivaa kun teet joulukalenterin :)

    VastaaPoista
  2. Hienot noi vaatteet kyllä ♥ :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat