keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #3

Hei joulupukki!

Myös Harri on ollut erityisen kiltti tänä vuonna ja ansaitsisi siis hirmuisesti ihania lahjoja. Harri nyt lähinnä välittää vain ruuasta ja mudassa kierimisestä, joten ystävällisesti olen listannut muutamia toivelahjoja Hartsan puolesta. Harrin oma toivelista kun sisältää varmasti vain porkkanoita, omppuja ja pipareita.Koska Harri saa kilpailla aktiivisesti ensi kaudella, olisi vähintäänkin suvaittavaa näyttää edustavalta ja kerätä kouluradoilla siis tyylipisteet kotiin. Harri nyt ei väreistä ja tyylistä niin välitä, mutta kuski on erityisen mieltynyt kiiltävään ja erityisesti hopeaan väriin. Koska Hartsa on (tai ainakin pitäisi olla) puhtaan valkoinen, saisi kisahuovan reunus olla jonkin värinen, jotta huopa erottuu kivasti hevosen selästä. Kesää ja kärpäsiä ulkokisoissa ajatellen myös valkoinen korvahuppu olisi jees juttu, toki sen täytyy reunukseltaan sopia huovan reunukseen.
Verryttelyä ja palkintojenjakoa ajatellen valkoiset pintelit ovat myös must. Näitä tarvitsisi kyllä periaatteessa kahdet; yhdet verryttelyyn ja toiset puhtaat palkintojenjaon varalle.
Koska koko vuosi ei tule olemaan pelkkää edustamista ja kilpailuja, tarvitsee Harri myös treenivarusteita. Ihania ja eri värisiä satulahuopiahan ei voi ikinä olla liikaa; Harri haluaisi ainakin kaksi eri väristä! Mikäli pukki toisi ihanat sähkönsiniset ratsastushousut, sopisi ratsukon tyyliin tottakai myös saman värinen huopa. Musta hopealla tai timanteilla koristeltu huopa olisi myös paikallaan esimerkiksi kouluvalmennuksiin, mikäli haluaisi näyttää oikein siistiltä.
Harrin nivelsuitsissa onkin jo timanttiotsapanta, jonka ruuna sai joululahjaksi vuosi sitten. Kankisuitsissa on kuitenkin vielä ihan tavallinen otsapanta, joka olisi hurjan kiva korvata sivistyneen elegantilla timanttiotsapannalla! Kokonaisuuden voisi vielä viimeistellä siistillä fleeceloimella, jonka alla Harrin olisi hurjan mukava kuivatella valmennusten tai kisojen jälkeen.


Mitä teidän hevoset toivovat joulupukilta? Tai mikäli hevosenne ovat yhtä tyylitajuttomia kuin Harri ja pukeutuisivat mieluiten kuraan, niin mitä toivotte pukilta heppojenne puolesta? 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat