torstai 25. joulukuuta 2014

Oodi pellolle.

Voi että kun olenkin iloinen, kun päästään vihdoin taas pellolle ratsastamaan! Koko viime talvena pelto oli ratsastuskuntoinen tasan yhden ainoan päivän ajan ja kesälläkin se oli käytössä vasta hyvin myöhään ja vielä rajoitetusti, kun pellolta puitiin heinää vain vähän kerrallaan, jolloin tuli lisää ratsastustilaa. Nyt saatiin kuitenkin vihdoin kunnolla lunta tänne eteläänkin, mikä tarkoittaa meille Harrin kanssa ihania treenihetkiä ulkona ilman rajoittavia aitoja.

Tiistaina 23.12 käytiin Harrin kanssa ensimmäisen kerran pellolla, kun Nenna oli meitä kuvaamassa. Tämän postauksen lopussa on videokooste Nennan kuvaamista pätkistä. Nämä kuvat taas ovat eiliseltä, jouluaatolta, kun käytiin vielä maastoreissun jälkeen pönöttämässä ja laukkaamassa yksi lyhyt pätkä jouluisien kuvien toivossa. Ilma oli vähän suhruinen, minkä vuoksi kuvatkaan eivät ole mitään parhaita mahdollisia. Jouluisia kuitenkin, sehän on pääasia!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat