keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Shine bright like a diamond

Maanantaina lämpötila hipoi päivällä 30 astetta, joten keskipäivällä ei ollut mitään asiaa ratsaille. Suunnattiin Liinan ja Moonan kanssa tallille vasta kuuden maissa, kun lämpötila oli hitusen jo laskenut. Kuvailin ensin Liinan ratsastusta ja kävin välissä ottamassa hevoset sisälle ja ruokkimassa, jonka jälkeen vasta ryhdyin varustamaan Harria. Kello läheni kahdeksaa ennen kuin ehdittiin Hartsan   kanssa kentälle.

Harri oli ollut viimeaikoina niin hyvä ratsastaa, että halusin pitkästä aikaa ratsastaa taas kangilla. Periaatteenani kun on, että perusratsastuksen pitäisi sujua pehmeällä nivelkuolaimellakin ja kanget otetaan käyttöön vasta, kun hyvin sujuvaa perusratsastusta halutaan hioa ja hienosäätää. Mikäli perusjutuissa on ongelmia, ei niitä pidä lähteä ratkomaan vain hurjan vahvalla kuolaimella repimällä.

Ratsastin vähän kevyemmin tällä kertaa, kun kuitenkin oli vielä melkoisen kuuma. Verkkailin kaikissa askellajeissa ja työskentelin lähinnä kaarevilla urilla sekä tehden temponmuutoksia ja vähän väistöjä. Laukassa otettiin vain muutama pääty-ympyrä ja testailtiin piruettia molempiin suuntiin - sujui muuten yllättävän hyvin! Pikkuhiljaa loksahtelee palaset paikoilleen... :)

Eipä tällä kertaa oikeastaan muuta sanottavaa, tässä taas kerran hurja kuvapläjäys, kun muutaman kivoimman kuvan valitseminen on ylitsepääsemättömän mahdotonta. Hurjan suuri kiitos upeista kuvista Liinalle!
1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat