tiistai 8. heinäkuuta 2014

If you can't find what you want, do it yourself!

Olen metsästänyt kiiltäväpintaisia satulahuopia kaikista hevostarvikeliikkeistä ja netistä ulkomaita myöden, mutta en ole löytänyt kohtuuhintaista ja silmää miellyttävää huopaa. Minähän en kohtalooni tyydy, vaan teen sitten vaikka ihan itse haluamanilaisen huovan!

Ostin tuossa joku aika sitten käytetyn kouluhuovan, johon ostin kivan värisen kankaan ja kultaisen nyörin. Päällystin huovan ja ompelin nyörin kiinni sen reunaan ja innostuinpa tuunaamaan vähän pinteleitäkin, jotka sopi kivasti huovan sävyyn. Varsin kiva tuosta tuli ja onnistuikin hyvin siihen nähden, että oli vasta koekappale. Ainut mikä harmittaa, on huovan koko. Full kokoinen tuon piti olla, mutta on sitten kutistunut pesussa tai todellisuudessa olikin alunperinkin pienempi. Eipä tule kyllä käytettyä Harrilla ainakaan satulan kanssa jatkossa, kun on niin nafti. Huovan pintakin on sen verran liukas, ettei huopa välttämättä oikein toimi takapuolen suojanakaan ilman satulaa ratsastaessa. Noh, täytyy ehkä testailla jos tuo sopisi vaikka Aksun koulupenkkiin. :)


Innostuin kyllä kovasti tuosta huopien tuunaamisesta, olikin yllättävän helppoa! Oli myös kiva huomata, että sitä saa ihan itsekin suht siistiä jälkeä aikaiseksi. Nyt onkin muutama kiva kangas odottamassa jo huopia päällystettäväksi. ;)3 kommenttia

 1. Kyllä oon hienon huovan onnistunut tekemään, sopii ihan hurjan hyvin Hartsille. Harmi vaan, kun on liian peni. Ja noi pintelit on todella hienot. :)

  VastaaPoista
 2. Voisittekos tehdä varustepostauksen, olisi kiva nähdä kuinka paljon ja mitä hienouksia teillä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksipä ei, täytyy kuvailla kamat läpi vaikka ensi viikolla :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat