torstai 26. syyskuuta 2013

Vaikka ja mitä

Olen ollut taas hurjan huono bloggaaja, enkä ole antanut kuulua itsestäni varmaan kokonaiseen viikkoon. Mulla on kuitenkin ollut periaatteena se, etten kirjoita "turhanpäiväisiä" tekstejä, joita en itsekkään jaksaisi lukea. Mielummin olen siis kirjoittamatta ja palaan näppikselle taas, kun on jotain ihan oikeaa kerrottavaa. Oletan kuitenkin, ettei ketään kiinnosta lukea kuvattomia postauksia siitä, kuinka olen käynyt ratsastamassa Harria keskenäni tai talutellut ja paijannut tammaa.

Kaikenlaista pientä infottavaa on kuitenkin kertynyt, mikä vaikuttaa bloggailun sisältöön ja ratsastukseen lähiaikoina.

Ensinäkin, piirustuksen arvonnan alkuperäinen voittaja ei ole näiden useiden viikkojen aikana vastannut sähköpostiini, joten piirustukselle on arvottu uusi voittaja, joka on Viivi. Viiviä on infottu voitosta ja palkinnon piirtäminen alkaakin lähipäivinä. Arvontaan voi kuitenkin edelleen käydä osallistumassa tästä, sillä 400 lukijan tullessa täyteen suoritetaan arvonta uudestaan. Mikäli olet jo kerran osallistunut, ei tarvitse käydä kommentoimassa uudelleen!

Pieni lohdutuksen sananen myös blogin ulkoasusta; uusi on tekeillä! Mikäli olet kiinnostunut bannerin tai vaikkapa koko ulkoasun tekemisestä, voit laitella sähköpostia osoitteeseen essimon12 (at) gmail.com! Toivon astetta laadukkaampaa työnjälkeä, kuvia osaan jotenkuten yhdistellä itsekkin. :)

Blogissa vasta hetken aikaa pyörinyt nuori tamma lähtee hyvin ansaitulle lomalle. Loman ajan ratsastelen vaihdossa tulevaa toista hevosta, mutta tamman palatessa töihin jatkan taas työskentelyä sen kanssa.

Marraskuussa koko hevosharrastus jää tauolle. Joudun näillä näkymin jossain vaiheessa marraskuuta leikkaukseen, jonka myötä olen ratsastuskiellossa kuukauden päivät. Paranemisen myötä pystyn kuitenkin käymään taas tallilla ja puuhailemaan jotain pientä, mutta noin kuukauteen en saa ratsastaa kunnolla.

Tässä taisikin olla päälimmäiset infoasiat, siirtykäämme siis tämänpäiväiseen. :) Kävin aamusella jo ratsastamassa Harrin pikkuserkkuni kanssa. Jenni jaksoi kamalan kylmästä viimasta huolimatta törrötellä kentän keskellä ja räpsiä kuvia hassun villistä ruunasta, joka liikkui kovin pörheänä. En tiedä johtuiko Harrin energisyys kylmyydestä, viimasta vai jostain ihan muusta, mutta se oli hirmu mukava ratsastaa näin astetta energisempänä! Ruunaa ei tarvinnut pahemmin ratsastaa eteenpäin, vaan lähinnä sain keskittyä kokoamaan sitä. Toki ravissa istuminen oli taas hankalampaa kun hevonen harppoi menemään, mutta ehkä minä pikku hiljaa opin tuollakin istumaan hevosta häiritsemättä.

Tehtiin tällä kertaa vähän väistöjä käynnissä ja ravissa ja temponmuutoksia ravissa. Harri pidensi askelta ihan hurjasti, en ole tainnut ikinä ennen istua noin pitkässä ravissa! Samoin tuo hevonen myös lyheni oikein näpsäkästi; suht aktiivinen ravi säilyi, vaikka kuinka lyhensin sitä. Ei Harri sentään paikoillaan ravannut, mutta pysyi aktiivisena hurjan hitaassakin ravissa. Laukkaa pyöriteltiin lähinnä ympyröillä ja pidennettiin askelta pitkillä sivuilla. Loppuun käytiin tekemässä vielä pieni maastolenkki ihanan syksyisissä maisemissa. :)3 kommenttia

 1. Toivottavasti leikkaus menee hyvin!

  VastaaPoista
 2. Muokkaatko kuviasi koskaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeestaan sen suuremmin, mitä nyt rajailen ja suoristan ja valotuksia ehkä säädän:) suurempaan muokkaamiseen mulla ei oo taitoa!

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat