maanantai 9. syyskuuta 2013

Poniblogin identiteettikriisi

Voiko Essin poniblogi olla enää poniblogi, jos Essi ratsastaa hevosilla?

Minä kun olin niin varma, etten ikinä vapaaehtoisesti ratsastaisi hevosilla, vaan olisin aina ja ikuisesti poniratsastaja. On kuitenkin hyväksyttävä fakta, ettei puissa kasva vuokrattavia poneja, joilla saisi valmentautua, kilpailla ja hypätäkkin. Nyt näyttää hälyttävästi siltä, että ratsastan toistaiseksi vain hevosilla, kunnes joskus pystyn ostamaan sen ikioman ponin.

Ponin hankkiminen ei ole ajankohtaista ihan vielä, mutta vuoden - parin sisällä varmasti, kun olen valmistunut ammattiin ja saanut töitä omalta alaltani. Siihen saakka olen aikeissa vain vuokrata hevosia, sillä en halua ylläpito- tai puoliylläpitohevosta. En halua kiintyä yhteenkään hevoseen kuin omaani, jos on olemassa mahdollisuus, että se viedään yhtäkkiä altani.

Jatkossa ratsastan kahta eri hevosta. Blogissa on aikaisemmin keväällä vilahtanutkin hurmaava herrasmiesruuna Harri, jota ratsastelen yhdestä useampaan kertaan viikossa Harrin liikunnan tarpeen ja oman ehtimiseni mukaan.

Hurjan osaavan Harrin vastapainona aloitan myös nuoren tamman vuokraamisen. Tämän kanssa on tarkoitus käydä tunneilla oppimassa yhdessä uutta, puuhailla monipuolisesti maastakäsin ja tutustua myös estehyppelöiden saloihin ja yhteistyön sujuessa kilpaillakkin omalla- ja naapuritallilla. Tamman kanssa yhteistyö ei tule jatkumaan ikuisesti; tällä hetkellä vuokraamisen pituudesta ei ole varmuutta, mutta elellään päivä kerrallaan ja toivotaan, että ehditään oppia mahdollisimman paljon, ennen kuin on taas aika suunnistaa kohti uusia haasteita. :)

Mikä on lukijoiden mielipide, voiko Essin poniblogi odottaa ponia mahdollisesti useamman vuoden, vai onko aika vaihtaa blogin nimeä? Ehdotuksia?


11 kommenttia

 1. Nojoo, ehkä jotain uutta kaipaa (nimeäsiis), koska tämmöinen "poniblogi" on aika yleinen. Kyllä mä uskon että löydät jonkun hyvän nimen vielä sun blogille!

  VastaaPoista
 2. Kyllä mie pitäisin Essin poniblogina ;) Johtunee lähinnä siitä, etten tykkää muutoksista, ja menee taas aikaa oppia yhdistämään uusi nimi vanhaan blogiin... Ja jos jossain kohti kuitenkin käy niin, että uusi poni astuu kuvioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti mielipiteestä, tuota itsekkin ajattelin, että sekoittaako pahasti. Ajatuksena on kuitenkin joka tapauksessa pitää blogin osoite samana, mahdollinen uusi nimi tulisi sitten vain banneriin. :)

   Poista
 3. Mä oon kans sitä mieltä että pysyy Essin Poniblogina kun siihen olen jo tottunut niin hyvin ;)

  VastaaPoista
 4. Tää on oikein hyvä nimi, vaikka onkin aika tavallinen ja monelta löytyy samantyylinen. Älä vaihda. :)

  VastaaPoista
 5. Poniblogi pysyy! Ei olla liian pikkutarkkoja, ainoa asiahan tässä on että vuokraat vähän korkempaa kaviokasta :). Nimeen on muutenkinn jo tottunut ja ei se olisi kauheen kiva vaan et Essin hevosblogi.

  VastaaPoista
 6. Älä vaihda nimeä! :) kuinka nuorta alat vuokraamaan?

  VastaaPoista
 7. Älä vaiha sillä tää on hyvä!

  VastaaPoista
 8. En tiedä olenko skipannut jonkun postauksen tai unohtanut, mutta miten Taavin laita nyt on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taavia lupauduin vuokraamaan alunperinkin vain kesän loppuun saakka, kun omistaja kaipasi liikutusapua hevosen kanssa ja itse olin ilman vuokrista. :) Alusta saakka on ollut ihan selvää että Taavi on mulle turhan raskas ja vahva, enkä pääsisi hyppäämään ja kilpailemaan sen kanssa, koska omistaja itse hyppää esteitä. Lopetin vuokraamisen siis elokuun lopussa, kuten oli omistajan kanssa sovittukkin.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat