perjantai 6. syyskuuta 2013

Vielä ehdit osallistua!

Alunperin lupailin toteuttaa lukijakilpailun 400 lukijan täyttyessä, mutta lyhennetäänpä arvonnan osallistumisaikaa vähäsen, jotta pääsen työstämään palkintoa vielä kun koulun ohessa jää ylimääräistä aikaa. ;)

Jos siis olet blogin virallinen lukija, etkä ole vielä osallistunut piirustuksen arvontaan, niin käyppä jättämässä kommenttisi tähän postaukseen! Aikaa osallistua on tämän päivän loppuun saakka.

Voittajan nimimerkki julkaistaan blogissa ja lisäksi otan yhteyttä sähköpostin kautta.

// EDIT 6.9. 20:13

Arvonnassa voitti Riia! Onnea, tarkkailehan sähköpostiasi. :)

4 kommenttia

 1. Mitkä on tulevaisuuden suunnitelmat hevostelun suhteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa tulevaisuus hevosten suhteen on alkanut selkiytyä mulle itsellenikin, tämän viikon aikana osaan ehkä blogin puolellakin sanoa asioita varmaksi jatkon suhteen;) näillä näkymin ratsastan kuitenkin jatkossa kahta hevosta.

   Poista
 2. Ilmeisesti tarkoittaa, että "poni"blogin aika on ohitse? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkellisesti ehkä, tosin tähän tämänhetkiseenkin yhtälöön kuuluu pientä epävarmuutta, joten aivan varmaa ei ole tuo ponittomuuskaan;) aikeissa olen kuitenkin lopulta joskus oman PONIN hankkia, joten kyllä blogista vielä tulee nimensä veroinen;)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat