torstai 16. helmikuuta 2012

Elämän pieniä ilonaiheita


Tiistaina Poju oli tosiaan todella jäykkä takapäästään, joten hieroin ja venyttelin sen huolella keskiviikkona ennen ratsastusta. Menin ilman satulaa maneesiin ja tein pitkän käyntiverryttelyn. Työskentelin jonkin verran pääty-ympyröillä ja volteilla + tein pysähdyksiä ja avotaivutuksia. Viimeiset 10 minuuttia poni liikkui allani paremmin kuin koskaan ennen, olin aivan innoissani! Ulkopuolisen silmään meno ei ollut varmasti mitenkään kummoista, mutta hehkuin ilosta pienen ponin selässä, joka ensimmäistä kertaa myötäsi kädelle ja säilytti pyöreän muotonsa jopa kokonaisen keskiympyrän ajan. Pojulla kun on tapana liikkua pää korkealla ylhäällä, eikä se kovin helposti ota tukea kuolaimesta. Pieni myötääminen on siis aivan valtava läpimurto, olen niin kovin tyytyväinen! Olemme molemmat taas oppineet jotain, kun yhteistyö on alkanut sujua näinkin hyvin :)

Tänään kävin Pojun kanssa kävelemässä maastossa ilman satulaa, kun oli sen vapaapäivä. En halunnut jättää kaveria kuitenkaan seisomaan koko päiväksi, joten käytiin pyörähtämässä maastossa. Poju on reipastunut ihan todella paljon vuoden takaisesta, kun se ei enää säiky oikeastaan mitään ja sietää jo selässäkin tapahtuvaa liikettä. Käveltiin koko lenkki pitkin ohjin ja ihailtiin kauniita lumisia maisemia auringonpaisteessa. Oli ihan mieletön tunne kävellä hiljaisessa metsässä yhdessä rakkaan eläimen kanssa, johon voi luottaa täysin. Reissu oli ihana irtiotto arjesta, ihan kuin olisin ollut aivan toisessa maailmassa, jonne ei kiire ja stressi ylety. :)

Liikutan ponin vielä huomennakin, saa nähdä mitä keksitään. Jos saisin jonkun kaverin kuvaamaan, voisin mennä taas koulua maneesissa.. Jos ei, niin keksitään ehkä jotain mielenkiintoisempaa noin niinkuin teidän lukijoiden kannalta :)

7 kommenttia

 1. oispa Poju seuraaavallaki kerralla sitte samanlaine ku sulla ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, toivotaan! :D Nenna lupas tulla tallille huomenna niin varmaan suostuu kuvailemaan jonkun aikaa, toivotaan et Poju olis yhtä kiva kun eilen :)) Ja toivotaan et hän jatkaa sitä muutenkin! Ootko muuten ajatellu mennä siihen Maijan kouluvalkkaan?

   Poista
 2. Joskus ponit osaa yllättää positiivisesti ♥

  VastaaPoista
 3. Voisitko tehdä joskus videopostauksen sun tallipäiväss, että kuvaisit iha kotoota asti? :) ois kiva jos voisit tehdä joskus postauksen miten meikkaat laitat hiukset yms.. Joo ei liity hevosiin mutta onhan muissakin hevosblogeissa ollut tälläsia noi vois olla ihan kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tallipäivän videopostaus voisi olla ihan mukava ja myös suht helppo toteuttaa! Laitetaan toive korvan taakse :)
   Meikkaamisesta ja muusta en näe olevan järkeä tehdä postausta, kun en mitään kovin kummoisia taikoja osaa naamalleni tai hiuksilleni tehdä :D Postaus olisi tyyliä "Tässä meikkivoide, ripsiväri ja kajaali joita käytän, hiukset laitan ponnarille näin." Samoin olen rajannut blogini aiheen tiukasti poneihin, joten hyvin suurta osaa lukijoista tuollainen postaus tuskin kiinnostaisi.

   Poista
 4. voisitko tehdä postauksia piirrustuksistasi ?
  minusta kysyit joskus kiinnostaisiko postaukset piirruksistasi, ja jäin kovasti odotteleemaan niitä, mutta niitä ei ole tullut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, postaus jäi tulematta kun se ei saanut hirmuisen suurta kannatusta, mutta enköhän voisi piirustuksistanikin postailla lähiaikoina! :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat