keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Return To Me

Olen ilkeästi pitänyt teitä lukijoita epätietoisuudessa, kun vain ilmoitin Winnien tulevan takaisin, mutten kertonut mitään yksityiskohtia. Tämä johtuu siitä, etten yksinkertaisesti tiennyt itsekään sen enempää, kuin tänne kirjoitin. Sain tekstiviestin kaveriltani tallilta, että Winnie tulee takaisin ja Winga (Winniestä vaihdossa tullut hevonen) lähtee takaisin. Enempää hänkään ei osannut asiasta kertoa.

Tilanne on siis se, että tämä tuntihevoseksi tullut heppa tosiaan on jo lähtenyt takaisin. Winnie on taas Metsäkylän omistuksessa, mutta toistaiseksi asuu vielä siellä, minne se jouluna myytiin, koska Metsäkylässä ei ole tammalle tällä hetkellä tilaa muualla kuin ulkokarsinassa. Winnie on tulossa kotiin heti kun ilmat lämpenee tai tallista sisältä vapautuu karsina. Poni on kuitenkin edelleen koko ajan myytävänä, joten on mahdollisuus että se myydään suoraan nykyisestä asuinpaikastaan eteenpäin, eikä se ehdi edes takaisin Metsäkylään. Nyt on kuitenkin melko heikkoa hevosmarkkinoilla, joten uskallan ehkä toivoa, ettei kaveri menisi nyt kaupaksi.

Itse olen miettinyt pääni puhki kaikista eri vaihtoehdoista, joilla pystyisin Winnien pitämään lähelläni. En voi ostaa sitä. En voi ottaa sitä yksin ylläpitoon. Se tuskin pärjää vieläkään ratsastuskoulun tunneilla niin, että voisi jäädä hyvillä mielin Metsäkylään tuntiponiksi. Puoliylläpitoon voisin ehkä pystyä, mutta jollain halvemmalla tallilla. Silloin tarvitsen jonkun toisen uhkarohkean ihmisen, joka tahtoisi ponista puolet vastuulleen. Metsäkylässä mulla ei ole varaa sitä vuokrata (enempää kuin päivän verran viikossa, mikä ei asiaa paljon helpota) tai puoliylläpitää. Noh, mennään päivä kerrallaan toivoen parasta mutta peläten pahinta. :)

5 kommenttia

 1. Sä oot vaihtanut tota taustaa, ja se on tosi nätti! Mut mä ainakin huomasin, en tiiä onko muut huomannu, mut mun mielest tota on tosi vaikee lukee tuota vasenta reunaa, kun siinä on noi mustat suitset, onko nyt sitten Pojun päässä. Mutta kuitenkin ja sit siinä on toi musta teksti nii sitä on vähän vaikee lukee. Et kannattais vaihtaa tota tekstin väriä tai jotain! Toivottavasti sä ymmärsit mitä mä tarkoitin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä kun kerroit! Ilmeisesti sun näyttö on eri levyinen, kun omalla näytöllä oon miottanut taustan niin ettei se tule tekstialueen kanssa päällekkäin:) voit ite koittaa muuttaa näytön asetuksia, katson pystynkö säätämään leveyksiä niin että vlogi näkyisi kaikille lukijoille samalla tavalla:)

   Poista
 2. Moikka!
  On kyllä ollu aika kylmä. Mitäs Julitalle ja Pojulle kuulluu?
  Mä en tänään ollu tallilla, kun tunnit peruttu pakasen takia.sais mennä ohi nää pakaset selanen pari astetta enintään -5 ois hyvä.
  Taru

  VastaaPoista
 3. hihiii, taas joo ihana toi tausta! (;

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat