tiistai 22. marraskuuta 2011

videopostauksen tynkää & hoitoponi

Ihan alkuun muistuttelen taas että nyt on aika kysyä jos on jotain kysyttävää, toteutan kysymys-vastauspostauksen joulukuun alkupuolella :)


Viime viikolla kävin muutaman kerran tallilla juoksuttamassa ja muuten touhuamassa Winnien kanssa. Taisin juoksuttaa tiistaina ja käydä maastossa taluttelemassa torstaina... Sunnuntaina kävin taas ratsastamassa. Maneesissa oli meneillään jokin hevosen käsittelyyn liittyvä koulutus, johon toivottiin hurjempaa hevosta - ni tottakai Winnie pääsi näyttämään taitojaan. Kävin hakemassa ponin sisältä ja raahasin sen maneesiin. Tammaa juoksutettiin jonkin aikaa, jolloin karvakorva vähän riehui. Johtui varmaan suuresta ihmismäärästä, vieraasta juoksuttajasta, toisesta hepasta maneesissa ja vielä maneesin keskelle viritetystä nauhasysteemistä. Lopulta kaveri kuitenkin rauhoittui ja ravasi & laukkasi ympyrällä nätisti :) 

Kurssilaiset lähtivät ja jäin Winnien kanssa yksin maneesiin. Tamma on ihan selvästi taas mennyt eteenpäin asioissa, nyt pääsin selkään vain muutaman peruutusaskeleen jälkeen! Ponilla on ollut siis tapana peruuttaa pois paikalta kun pitäisi nousta selkään, mutta tapa on pikkuhiljaa jäämässä pois. Ratsailla verkkasin hetken käynnissä, mutta aloin ravailla aika pian kun poni kerran oli jo lämmin juoksutuksen jäljiltä. Työskentelin taas ympyrällä ja tein muutamia väistöjä, suunnanmuutoksia ja voltteja. Askelkin piteni taas mukavan tuntuisesti :) Laukkaa otin muutaman noston molempiin suuntiin - vasenkin laukka nousi heti ekalla yrittämällä oikein! Wau, poni on hieno. :) 
Kaveri kuvaili pätkiä päivän touhusta ja päätin nyt jättää äänet kerrankin kuuluviin. Tarkoituksena on vääntää se ihan kunnollinen videopostaus tässä piakkoin, mutta tässä nyt etukäteen vähän videopostauksen tynkää. Tässä nyt näkyy niitä Winnien hölmömpiäkin puolia - hyppimistä, pomppimista ja pukitusta. Näistä olen kyllä kirjoitellut mutta materiaalia ei ole niinkään ollut näyttää..

Tällä ja ensi viikolla postauksia tulee varmaan vähän tiheämmin kun Poju, entinen vuokraponini, tulee Turkuun mulle "hoitoon" ! :) Ponin vuokraamisen jouduin lopettamaan keväällä sen muuton takia, mutta omistajien lähtiessä lomailemaan tulee ihana herrasmies luokseni ratsastettavaksi ja hoidettavaksi. Ihan mielettömän kivaa, ponia on ollut niin ikäväkin! 

1 kommentti

  1. Hieno toi video :) Ja kysymys: miten huomasit, että Juli tykkää vaaleanpunaisesta?

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat