lauantai 5. marraskuuta 2011

Winnien kuulumisia

Julin kanssa ei ole taaskaan tapahtunut mitään kummempia, kun poni juoksee tunneilla. Tiistaisin käyn sitä taluttamassa erityistunneilla, mikä onkin hoitamisen lisäksi ainoa juttu mitä tällä hetkellä pääsen tamman kanssa puuhaamaan. Sunnuntain 10 kerran alkeiskurssitkin lähestyvät vihdoin loppuaan, mutta kuulemma joko ryhmäläiset jatkavat samana päivänä jatkokurssilla tai tilalle aloitetaan uusi alkeiskurssi :( En siis pääse vieläkään ratsastamaan Julilla. Pitää varmaan vaan maksaa itsensä kipeäksi ja mennä tunnille että pääsen silläkin joskus menemään. Tänään ryhdistäydyin Julin hoitajana ja pesin ja rasvasin sen varusteet ennen kuin tulee pakkaset. Silloin varusteita on jo kurja pestä kun sormet jäätyy pesusieneen kiinni..

Viimeviikonloppuisten halloweenkisojen jälkeen Winniellä on ollut melkoisen rentoa. Maanantaina se ei tehnyt mitään, tiistaina kävin taluttelemassa sitä maastossa ja se oli kyllä merkitty ratsastuskoulutunnille, mutta ratsastaja ei halunnut mennä sillä. Keskiviikkona se juoksutettiin, torstaina ilmeisesti ratsastuksenopettaja on ratsastanut sen ja perjantaina se oli vihdoin ihan ratsastuskoulun tunnilla. Oli kuulemma jonkin verran hyppinyt, mutta muuten oli sujunut ihan kohtuullisen hyvin. Jonain päivänä kaverini oli yllättänyt kaksi muksua ponin karsinasta harjailemasta sitä. Ihan omin päin ilman lupaa olivat päättäneet ryhtyä tammaa hoitamaan.. Tallilla on ihan yleinen sääntö että minkään hevosten karsinoihin ei mennä ilman lupaa, olisin olettanut että lapset ymmärtävät edes Winnien karsinasta pysyä poissa kun se ei edes tunteja ole tehnyt. Se  on kiva itse sitten korjailla ponin käytöstä kun lapset käy sitä itsekseen käsittelemässä, eikä koulutusmetodit ole samat.

Tänään kävin liikuttelemassa tammaa maastakäsin. Tehtiin samoja juttuja kuin halloweenkisoissa olisi ollut tehtävinä - pujoteltiin tötterlitä ja puomikujaa ja mentiin neljää maapuomia käynnissä ja ravissa. Kaikki sujui oikein tosi nätisti ja olisi sujunut kisoissakin kun Winnie vain olisi jaksanut käyttäytyä kunnolla. Lisäksi tutustutin karvaturvan jumppapalloon, josta se oli yllättävän kiinnostunut. Juli kun ei vaivautunut edes tökkimään sitä kesällä, mutta Winnie ihan kipitti pallon perässä ja kuljettikin sitä vähän matkaa turvallaan :)

Kokosin yhteen videopätkiä edellis- ja tältä viikolta. Näitä ette ole nähneet vielä, nauttikaa :)

6 kommenttia

 1. ihana toi sun kingslandin pipo! ♥ mistä se on, paljoako oli hintaa? :)

  VastaaPoista
 2. Pipo on Turusta Reunokselta ja hintaa taisi olla 59 e :) Melkoisen kallis, mutta porukat sponsoroi kun lupasin sitä pitää päässäni talvella ;)

  VastaaPoista
 3. Hei ihan ensiksi sanon että on turha valittaa anonyyminä kommentoimisesta. Winnie on rats. koulun poni, miten voit olettaa että ponia kohdellaan sinun "opetusmetodien" mukaan. Ponia tulee käsittelemään tuhannet rats. kouluoppilaat vaikka se onkin nyt projektivaiheessa. Pidätkö itseäsi muka niin hyvänä "kouluttajana" ja minä tiedän että et ole sen tasoinen kuin annat olettaa. Winnie on kuitenkin hyvänoloinen poni ja näytätte hyvältä parilta ja kehityt ratsastajana kunhan vain otat ohjeita vastaan ja nöyrryt vaikka ohjeet eivät olisikaan ammattilaisen suusta. Joka tilaisuus on otettava vastaan kehittyäkseen. Kenen tahansa ulkopuolisen silmä on parempi kuin oma, ja mitä voit muka menettää? (:

  VastaaPoista
 4. Kuvahaaste sinulle riesaksi ;)
  http://lottaad.blogspot.com/2011/11/48-kuvahaaste.html

  VastaaPoista
 5. Hauskoja kuvia Winniestä ja susta :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat