keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Pojua vihdoin!

Tänään sain vihdoin kuva- ja videomateriaalia Pojusta! Alunperin olin ajatellut lähteä maastoon, mutten kuvaajaa viitsinyt lähteä kävelyttämään pitkin metsiä, joten mentiin maneesiin.







Verkkailin aika pitkään käynnissä tehden pysähdyksiä ja voltteja. Ravissa työskenneltiin aina lyhkäisiä pätkiä - volteilla ja ympyröillä. Siirtymisiäkin tehtiin jonkin verran. Pohkeenväistöjä tehtiin uran sisäpuolelle ja takaisin käynnissä ja ravissa, ne sujui ihan hyvin, tosin välillä takapää laahasi vähän perässä. Laukkaa otettiin yhden keskiympyrän verran molempiin suuntiin, minkä jälkeen ravailtiinkin lyhykäiset loppuravit. Loppukäynneissä heitin ponin ohjat kaulalle ja ohjasin pelkillä jaloilla ja pitämällä kiinni harjatupsusta - Poju toimi ihan mielettömän hyvin ja kääntyi painoavuilla tiukkojakin käännöksiä! Ihan mieletön poni, huomenna mennäänkin varmaan rennosti riimun kanssa ja ilman satulaa :)




Loppuun vielä pari kuvaa lisää ja nopsaan kasattu video tämänpäiväisestä. Huomenna aukeaakin vihdoin joulukalenterin ensimmäinen luukku, sitä odotellessa! ;)






Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat