lauantai 16. syyskuuta 2017

Life goals: [x] Ride a unicorn

Aamujen viiletessä ja lehtien vähitellen vaihtaessa väriä on hyvä aika suunnata katse vielä menneeseen kesään ja sen lämpöön ennen kuin ryhtyy odottelemaan tulevaa talvea. Ainakaan täällä Turussa kesä ei ollut kovin kummoinen, mutta muutamia yksittäisiä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä täälläkin riitti. Yhtenä loppukesän kauniista kesäilloista toteutimme Maijun kanssa kahden (a)ikuisen ponitytön vakavasti otettavan teemakuvauksen. Winniestä oli saatava vakavasti otettava yksisarvinen!

Yhdessä illassa syntyi styroksista, hopeanauhasta ja glitteristä ponille erityisen hieno sarvi. Tallilla suunnattiin vielä pöpelikköön keräämään kukkia, joista taiteiltiin kukkaseppele ja pieniä kukkanippuja Winnien harjaan kiinnitettäviksi. Jotta homma olisi riittävän tosissaan toteutettu, värvättiin mukaan vielä yksi pahaa-aavistamaton ponityttö puhaltamaan saippuakuplia ja heijastamaan valoa foliolla.

Saippuakuplat eivät oikein tahtoneet leijailla oikeaan suuntaan eikä poni olisi malttanut seisoa metsässä itikoiden syötävänä. Haasteista huolimatta saatiin kuitenkin aikaiseksi yllättävänkin kivoja kuvia! Yksisarvisen selässä istuessa sitä kummallisesti näyttää taas 15-vuotiaalta, mutta eipä tällaisten ponien kanssa voi ikinä kasvaa täysin aikuiseksi.

Kaikki postauksen kuvat ovat Maijun käsialaa. Kuvia Maijusta ja Winniestä ilmaantunee jossain vaiheessa Maijun omaan blogiin ihasteltaviksi. :)4 kommenttia

 1. Ihana Winnie!
  Näytätte ihanilta yhdessä!

  VastaaPoista
 2. Iihana yksisarvinen! Tässä oiskin yksi hyvä idea ensi kesän teemakuvauksia miettiessä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos idea päätyy toteutukseen niin olisi ihana nähdä teidänkin yksisarviskuvia! :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat