torstai 6. lokakuuta 2016

Ponipojat Seppo ja Teppo

Olen menettänyt sydämeni aivan täysin kahdelle pienelle ponipojalle. Kesällä tutustuin kirjavaan tukkajumalaan Seppoon käydessäni ratsastamassa Veikka-haflingeria. Ensimmäisellä käynnillä bongasin supersöpön Sepon tarhasta ja yllättäen viikon kuluttua poni-Essi istuikin jo pörröisen ponin selässä. En kestä, katsokaa nyt tuota! Sydämeni vain sulaa tuolle kaverille, voiko mitään suloisempaa ollakkaan?? Tuon nuoren pikkuponin testailusta tuli huikean hyvä mieli. Seppo edustaa juuri sellaista ponia, jonka itselleni joskus haluaisin!

Nämä yber ihanat kuvat ovat Maijun käsialaa ja muistuttavat taas siitä, kuinka onnekas bloggaaja olenkaan kun aina löytyy hovikuvaaja mukaan ponireissuille. Vihdoin kuvatilanne omankin kameran osalta alkaa helpottaa, sillä uusi objektiivi on jo matkalla hajonneen tilalle.Sattumusten kautta olen eksynyt myös Teppo-ponin kyytiin. 5-vuotias myyntiponi Teppo on lähes yhtä hurmaava kuin melkein-kaimansa Seppokin. Ratsu-uransa alkutaipaleella oleva pikkuruuna on motivoitunein pikkumies mihin olen koskaan törmännyt! Testailukierroksella tuo pieni poni sujahti todelliseen työmoodiin ja suoritti ikäänsä ja koulutustasoonsa nähden huikaisevan hienosti. Tyytyväinen Teppo pinkoi ja puhisi menemään ja kehuja saadessaan ryhdistäytyi aina vain enemmän. Luulenpa, että kentän laidalla ollut hurraava kannustusjoukko kohotti Tepon työmoraalia entistä enemmän. Tuosta ruunasta kyllä näki, että se on hävyttömän tyytyväinen itseensä!

Vitsinä ilmoille puhutut kilpailusuunnitelmat muuttuivat todellisuudeksi nopeasti ja nyt on Teppo-poni lähdössä elämänsä ensimmäisiin koulukilpailuihin viikon kuluttua. Jospa sitä muutaman kerran ehtisi käydä vielä ponia ratsastamassa ennen kuin täytyy olla valmis näyttämään parastaan! Hurmaava myyntiponi on nähtävänä viikon kuluttua sunnuntaina TR:n koulukisoissa helppo C luokassa.

Videosta kiitos Moona!

4 kommenttia

 1. Missä tuo Teppo on myynnissä? Todella mukavan oloinen kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko Teppo jollain myyntisivustolla, mutta facebookin ryhmissä ainakin kaupattu :) jos olet ponista kiinnostunut niin laita facessa yv Paula Perksalolle tai laita vaikka sähköpostia mulle niin välitän yhteystietoja eteenpäin. :)

   Poista
 2. Ihanat pienet ponipojat! Tepon kanssa meno näyttää todella nätiltä ja hienolta, voi kun tuollaisen saisi joskus omaksikin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teppo on kyllä huikea tyyppi ja liikkuu super kivasti siihen nähden että on laitettu vasta vadtiköön satulaan :) muutaman sentin korkeampana kelpaisi mullekkin!

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat