maanantai 26. syyskuuta 2016

Kypäräkamerajuttuja ja poniuutisia

Kypäräkamera on päässyt vihdoin kunnolla testiin itsenäisessä puuhailussa. Hankin kameraan kypäränauhan sekä rintavaljaat, joita on nyt molempia tullut kokeiltua. MiniWinniellä hypätessä oli käytössä kypäräversio ja lainaratsu Deellä rintavaljaat. Jälkimmäisellä tulee mielestäni mukavampaa kuvaa, mikäli vain kuski ei ratsastele kevyessä istunnassa. Siitä sen sijaan en oikein tiedä, onko tällainen kuvamateriaali missään määrin kiinnostavaa katsottavaa. Jokainen varmaan saa ihastella hevosen korvia aivan riittämiin itsekin?


Viimeaikoina olen ratsastellut muutamaa lainaratsua - kaverit tallilta tarjosivat heti Harrin lopetuksen jälkeen hevosiaan ratsastettavaksi niin maastossa kuin kentälläkin. Lainahevoset ovat olleet ihanan rentoa ja mukavaa ratsastettavaa, kun muutoin olisin varmasti turhautunut kaiken ylimääräisen ajan kanssa, jota Harri jätti jälkeensä.

Ponikuvioihin on tulossa muutoksia, sillä MiniWinnie on löytänyt itselleen ylläpitokodin naapurikunnasta. Ilmeisesti minulla tulee olemaan edelleen mahdollisuus käydä ponia ratsastamassa ja käydä hakemassa se kilpailuihinkin, mutta pikkuponipäivät vähenevät joka tapauksessa reippaasti. Haflingereiden määrä sen sijaan on tuplautumassa; "laastarihevonen" Veikka kaipailee kuulemma läpiratsastusta viikoittain, joten jatkossa tuosta tuuheatukkaisesta ruunasta kuullaan mahdollisesti useamminkin. :)

1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat