sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Sopivan rentoa

Winniestä ei olekaan vähään aikaan kuulunut, kun kuvaajat ovat sattuneet aina eri päiville tai sitten meillä on ollut syystä tai toisesta lomaa toisistamme ponin kanssa. Tällä viikolla ratsastin vekkulin tamman kolmesti ja sainkin viimeisimmästä ponipäivästä kuvamateriaalia, kun ponin omistaja Maiju tarjoutui tulemaan maneesin reunalle meidän menoa seurailemaan.

Aikaisemmin viikolla tehtiin ihan töitä, mutta nyt oli vuorossa kevyempi ja ei niin vakava treeni ilman satulaa hackamoreilla. Alkuviikosta poni tuntui niskastaan jäykkikseltä; se mieluusti puri kiinni kuolaimeen ja harppoi menemään jännittyneenä liikkumatta pyöreästi selän läpi. Vähitellen joka kerralla poni kuitenkin antoi nopeammin ja nopeammin niskastaan periksi. Viimeisimmälläkin kerralla poni tarjosi jännittynyttä ja tikittävää ravia, mutta pikkuhiljaa löydettiin yhteinen sävel touhusta.

Tuo käsittämättömän fiksu ja nokkela poni käytti heti heikompaa asemaani hyväksi, kun ratsastin ilman satulaa. Ensimmäiset laukat nousivat nätisti, mutta kun poni ymmärsi etten ratsasta sitä ilman penkkiä yhtä rohkeasti, alkoikin se kyseenalaistaa koko touhua. Muutamat pukit sain sinnitellä kyydissä, mutta laukka-vaihde löytyi kuitenkin ja poni laukkasikin kivan pyöreää ja tahdikasta laukkaa.
Maiju kuvasi alkuverryttelystä pätkän videollekin, joten tällä kertaa tarjolla myös vähän liikkuvaa kuvaa. :)


6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä hurjan hyvän näköinen haffi, tukkaa on riittävästi ja liikettäkin kun sille päälle sattuu... :)

   Poista
 2. On kyllä kivannäköinen ratsu sulla! Ja tämä ulkoasu on kyllä ihana, banneri ainakin erottuu mukavasti muiden hevosblogien joukosta. :)

  Janita & Patrik Narva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä todellinen kukka, täytyy itsekin myöntää. :) Kiitos kivasta palautteesta, kiva kuulla että ulkoasu miellyttää silmää!

   Poista
 3. On tuo vaan järkyttävän nätti! Teillä menee hienosti, muutamia pukkeja lukuunottamatta:) Hackamoret näyttävät hyviltä tuon winnien päällä;)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :) Hackamore on ollut Winniellä oikein toimiva ratkaisu, poni vaikuttaa tyytyväiseltä hackamoret päässään. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat