perjantai 5. helmikuuta 2016

Hyvän mielen pikkuponi

Miniwinnien kanssa olen päässyt taas pitkästä aikaa hyppäämään esteitäkin. Ponin laukka ja ylipäätään kunto on kohentunut niin kivasti, että viime viikonloppuna yllätyin erittäin positiivisesti, kun päädyin hyppelemään ponilla lyhyttä rataa. Sain Maijusta apua, kun varattiin maneesi pariksi tunniksi molempien Winnie-ponien käyttöön ja hypättiin vuorotellen. Minä nostelin esteitä Maijulle ja Winnielle ja Maiju puolestaan toimi puomipirkkona minulle ja pikkuponille.

Hypyt tuntuivat jo aivan erilaisilta kuin muutama viikko takaperin. Toki todella paljon on vielä tehtävää ja kehitettävää, mutta peruspalikat on aika kivasti kohdillaan! Kuvittelin hyppääväni pikkuesteitä, korkeintaan 60 cm korkuisia, mutta treenin jälkeen mitattaessa esteitä korkeimmat olivatkin jo 70 cm. Tuntui kovin helpolta, vaikka poni onkin näin pieni.

Tällä viikolla ollaan ahkerasti treenattu sunnuntaisiin koulukilpailuihin, joissa ratsastan helppo C luokan. Tänään poni sai "kauniin" ja sporttisen klippauksen, joka minun taidoillani aaltoili sen verran, että päätin klipata ponin huomenna kokonaan jalkoja ja päätä lukuunottamatta. Sunnuntaina onkin siis vastassa melkoisen erinäköinen poni kuin näissä kuvissa!

Kunhan koulukilpailuista on selvitty, jatkuu esteiden treenaaminen. Seuraava tavoite on naapuritallin seuraestekilpailut helmikuun lopussa - katsotaan, jos päästäisin kaksi pikkuluokkaa hyppäämään.1 kommentti

  1. Voi, Pikkuwinnie menee kyllä niin hienosti, ettei mitään rajaa!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat