perjantai 10. huhtikuuta 2015

Hae mukaan bloggaajatapaamiseen Ypäjälle!

Oletko valovoimainen, aktiivinen ja positiivinen bloggaaja? Kirjoitatko blogia hevospainoitteisesti? Onko blogisi mielestäsi hyödyllinen yhteistyökumppaneille? Oletko ulospäinsuuntautunut ja rento ihminen, jonka kanssa on helppo tulla toimeen? Kiinnostaako sinua kilpaurheilu ja hevosen hyvinvointi?


Nyt on mieletön tilaisuus hakea mukaan bloggaajatapaamiseen Ypäjän hevosopistolle 6.6.2015. Tapaamista organisoi Siiri Kaskinen ja mukaan valitaan noin viisi bloggaajaa hakemusten perusteella. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää Siirille kaskinenblogi@gmail.com 24.4. mennessä ja tapaamisesta sekä hakukriteereistä voi lukea tarkemmin täältä.


3 kommenttia

 1. Kun sullahan on tossa sivupalkissa noi esittelypainikkeet hevosiin, niin miten oot saanu ne sillein että taustalle ei jää valkoista reunaa, koska kun mulla on samanlailla, ja me kuvakkeet on ympyrän muotoisia niin taustalle jää valkoinen neliö.. Miten saan taustan pois? S:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olethan tallentanut kuvat png tiedostoina? img tiedosto ei käsittele läpinäkyvyyttä, niin tausta näkyy silloin valkoisena.
   Bloggerissa osa malleista lisää myös valkoiset taustat png kuviin, jolloin ei auta muuta kuin vaihtaa mallia.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat