keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Maastoilu kunniaan

Winnien nykyinen omistaja Maiju pyörähti tänään Turussa päiväreissulla ja tottahan toki kuljetin kaveria ympäri talleja tutustumassa pörröisiin silmäteriini. Ensin suunnattiin moikkaamaan Harria, jonka kanssa lähdettiinkin maastoilemaan. Käytiin muutaman kilometrin kävelylenkillä suosikkimaastoreitilläni joen varressa kulkevalla hiekkatiellä. Maiju kulki kävellen mukana ja sai meistä ihan hurjan kivoja kuvia! Minä niin tykkään näistä, kun Harri näyttää näissä niin Harrilta. Normaaleissa ratsastuskuvissa Harri on vain hieno kouluhevonen, joka suorittaa asioita taitavasti. Näissä kuvissa minä näen enemmän, näen sen ihastuttavan persoonan joka nauttii rennosta maastoilusta ja innostuu saadessaan luvan laukata lujaa. Näissä kuvissa minä näen sen onnellisen hevosen, josta niin kovasti välitän!
Harrin maastolenkin jälkeen suunnattiin tervehtimään vielä Aksua, mutta ponista lisää myöhemmin.

Maastoiletteko te paljon hevostenne kanssa?

6 kommenttia

 1. Mitrn saatte kimon Harrin pysymään noin puhtaana?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://essinponiblogi.blogspot.fi/2015/03/kuinka-pitaa-kimo-hevonen-valkoisena.html?m=1
   Tuossa postauksessa on mun menetelmät Harrin puhtaanapitoon :D lisäksi Harrilla on vielä toistaiseksi koko ajan jokin loimi päällä.

   Poista
 2. vautsi kuinka hieno hevonen! :) pakko jäädä blogia seuraamaan.

  - lämminveriruunan seikkailuja pääset seuraamaan täällä: http://vgbrownboy.blogspot.fi/ -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti viihdyt lukijana! :) käyn kurkkaamassa blogisi!

   Poista
 3. Harrissa on jotain vain niin suloista, että tekee mieli aina päästä silittelemään sitä vaikka en ole koskaan koko hevosta nähnyt IRL vain kuvissa ja videoisssa. <3 Pelkääkö Harri autoja? Itselläni on puoliylläpitoponi jonka kanssa ei kyllä voi maastoilla muualla, kun jossain tallin omissa metsä maastolenkeissä josaa ei kulje oikeesta ketään muita. :) Ja kiva postaus, mun mielestä nää maasto postaukset on just parhaimpia sun blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harri onkin sellainen nallekarhu, etten ihmettele että tekee mieli halata ja silittää. :) Harri ei pelkää autoja eikä oikeastaan mitään muutakaan kovin kummoisesti. Ainakaan vielä ei ole maastoreissuilla tullut vastaan mitään sellaista, mikä saisi hevosen poistumaan paikalta takavasemmalle. Vastaan on tullut kaikkea niin junista lumiauroihin, rekkoihin, pyöräilijöihin ja keuliviin mopoihinkin. Harri tosin asuu ihan kaupunkitallilla, minkä takia on tottunutkin kaikkiin menopeleihin. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat