sunnuntai 17. elokuuta 2014

Sateessa istun sateenvarjon alla.....

.... kuuntelen ropinaa kaikkialla! Kyllä se nyt vaan näyttää siltä, että Suomen kesä loppuu juuri niin yhtäkkiä kun saattoi odottaakkin. Ensin on yli 30 asteen helteet ja nyt lämpötilat pyörii 20 asteessa, kun vallitseva säätila on vesisade. Tykkään kyllä syksystä ja viilenevistä ilmoista, mutta vedentulosta en niin piittaa - se kun ajaa meidät Harrin kanssa treenaamaan maneesiin neljän seinän sisälle.

En käsitä mikä ihme siinä maneesissa on, mutta en osaa ratsastaa siellä rennosti. Jännityn ja Hartsakin jännittyy, eikä mistään tule mitään. Toivon kovasti, että syksystä tulisi kuiva ja talvesta riittävän kylmä ja luminen, että voitaisiin treenata mahdollisimman paljon pihalla.

Maanantaina vesisade ajoi meidät maneesiin. Ratsastin vähän vajaan tunnin kangilla ja teetin Hartsalla vähän väistöjä ja avoja. Myöhemmin illalla olin menossa videoimaan Moonan estetuntia ja sainkin myös itse videoita treenistä, kun Moona tuli ajoissa tallille ja vuorostaan meitä kuvaamaan.


1 kommentti

  1. Mulla dama ongelma, tosin enään en suostu maneesissa ratsastamaan.. Menen niin lukkoon että mistään ei tule mitään, joten oon todennu paremmaks vaihtoehdoks kärsiä sateesta, kylmästä ja jatkuvasta flunssasta.. Talvisin kyllä ratsastusinto meinaa lopahtaa kun kentällä lunta sellaset kinokset että pääsee vain köpöttelemään. Mut kiva kuulla etten oo ainut maailmassa joka karttaa maneesia!

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat