maanantai 11. elokuuta 2014

Life is fun!

Harri pääsi loppuviikosta taas pitkästä aikaa juoksentelemaan ihan vapaana ja toteuttamaan itseään oikein urakalla. On tuo kaveri sitten hölmö, miten se tuon ikäisenäkin jaksaa innostua ja viilettää menemään kuin mikäkin villivarsa!

Juoksemista ja riehumista tärkeämpää Harrille on kuitenkin aina piehtaroiminen. Hitsi vie miten onkaan ihanaa mennä maate ja oikein hieroa punaista hiekkaa ja kuraa puhtaanvalkoiseen turkkiin! Harrin omistajan kanssa ollaankin vitsailtu siitä, että Harrin lempiväri on "muta". Sitä ei kiinnosta siniset, ruskeat tai vihreät varusteet, Hartsalle on vain ihan sama. (Toisin kuin esimerkiksi Winnie aivan VARMASTI oli mieltynyt vaaleanpunaiseen ja lilaan väriin B) ).

Hartsan juostua tarpeeksi leikittiin vielä seuraa johtajaa - leikkiä, josta tuo ruuna tuntuu oikeasti tykkäävän. Leikin aikana Harrilla on selkeästi keskittynyt ilme, "minä osaan tämän, olen hyvä tässä!". Tuntuu, että se on oikein tyytyväinen itseensä, kun onnistuu seuraamaan ihmistä mahdollisimman lähellä kuitenkaan koskettamatta turpakarvallaankaan.
1 kommentti

  1. Kiva postaus ja aivan ihania kuvia. Varsinkin, toi missä Hartsa ravaa. ♡♡♡♡

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat