keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kaikki temput videolla

Tässä pätkiä eiliseltä. Harri oli hurjan tasainen ja letkeä ratsastaa, oikein toimiva! Videollekkin saatiin mielestäni joitain oikein hyvän näköisiä pätkiä. :) Ero tämän ja kilpailuvideon välillä on suuri, Harri ei siis todellakaan ollut parhaimmillaan kisoissa, vaikka silti hyvä olikin ja sijoituttiinkin. Laukanvaihto askeleessa jäi ikuistamatta videolle, mutta eiköhän noita saada kuvattua myöhemmin kun nyt treenataan ahkerasti. ;) Ennen sitä Hartsa saa kuitenkin ansaittua lomaa vakavasta treenaamisesta. Tänään poika oli vapaalla ja käveli vain kävelytyskoneessa jonkin aikaa. Huomenna se saa luultavasti täysin vapaan, koska olen aamusta iltamyöhään töissä. Pääsiäislomalla taas on aikaa Hartsalle, pyritään käymään ainakin kerran maastossa ja tekemään jotain mukavaa!

8 kommenttia

 1. Wau tosi kivaa kateltavaa toi teijän meno, ootte kehittyny iha huimasti! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän upeaa menoa! :)

  VastaaPoista
 3. Wau, näyttääpäs teidän meno hienolta! :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Menette todella, todella hienosti! (:

  VastaaPoista
 5. Hei hienoa menoa! Kumpa pääsisit pian taas ratsastamaan Pojua tai Winnietä! Blogin pitkäaikaisena seuraajana oli ihan älyttömän kiva ylläri, että pääsit moikkaamaan Pojua. Kumpa kävisit siellä päin useamminkin! Se postaus sai suun korviin, kuten ennen vanhaan. :) Uusia postauksia Harrista on mukava lukea, mutta enenmmän tykkäsin blogistasi vähän erilaisena ja uniikkina. Hyvää pääsiäistä sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, kiva kuulla että tosiaan joku Pojun vuokraamisen aikainen lukijakin roikkuu edelleen mukana aktiivisesti! :D Kunhan koulukiireet vähän helpottaa niin pitäisi liietä ylimääräistä aikaa ponien luona vierailuunkin, enköhän käy molempia moikkaamassa vielä. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat