sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kevään vihreää maistelemassa


Kuten lupasinkin, Harri on saanut lomailla näin pääsiäisen kunniaksi. Perjantaina käytiin aamusella noin puolentoista tunnin maastokävelyllä kävelemässä ja ravailemassa, ja eilen jatkettiin taas kentän aitojen ulkopuolella. Nappasin Hartsan narun päähän ja lähdettiin kävellen joenvarteen ihmettelemään lämmöstä herännyttä ruohoa. Otin kamerankin mukaan, vaikkei Harrista nyt kovin kummoisia kuvia saakkaan itse otettua, kun riimunaru on vain parin metrin pituinen. Kiva kuitenkin postailla välillä muutakin kuin ratsastuskuvia!

Minua oikeastaan ihan harmittaa, kun blogista on tullut niin ratsastuspainoitteinen. Koska kaverit tulevat mieluiten kuvaamaan ratsastusta kentällä, en useinkaan saa kuvia mistään muusta touhusta, vaikka paljon kyllä tehdään kaikkea muutakin. Tuntuu ihan kurjalta ajatella, millaisen pelkistetyn kuvan tämä blogi ehkä antaa Harrista ja meidän puuhailusta. Äkkiseltään blogia selaamalla Hartsa on "hevonen, jolla valmentaudun ja väännän koulua", vaikka todellisuudessa se on kyllä paljon enemmän ja puuhailemme paljon monipuolisemmin. Yritänkin nyt ryhdistäytyä ja pyrkiä kirjoittamaan (ja hankkimaan kuvia) myös maastakäsittelystä ja muusta, mikä todellisuudessa on se juttu, mitä erityisesti hevostelussa rakastan. Vaikka treenaaminen, kehittyminen ja kilpaileminen onkin kivaa ja palkitsevaa, ei mikään tunnu samalta kuin hevosen kanssa ystävänä puuhastelu ja hauskan pitäminen.

Tänään saadaan pitkästä aikaa taas ratsastusseuraa ja lähdetäänkin Moonan ja Glitterin kanssa maastoreissulle kartoittamaan uusia metsäpolkuja. Maanantaina hyvä ystäväni on tulossa moikkaamaan minua ja Harria, joten silloin täytynee vihdoin ryhdistäytyä ja edustaa kentällä. Ensi viikoksi voisin luvata materiaalia maastakäsittelystä jossain muodossa! Onko lukijoilla toiveita, kiinnostaako perus maastakäsittely, irtojuoksutus tai ohjasajo?

5 kommenttia

 1. Kiva postaus! Tuo on totta että täältä blogista saa sen kuvan että te suurimmaksi osaksi vain treenaatte retsastaen, mutta muistan Winnien ajoilta kyllä et oli ahkera maastakäsitteliäkin. Oon aina ihaillut sussa sitä piirrettä, itsellä kun tämä maastakäsittely jää vähän vähälle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Blogi tosiaan on painottunut viime aikoina vähän väärin, eikä anna ihan todenmukaista kuvaa puuhailustani Harrin kanssa. Maastakäsin tehdään kuitenkin hommia joka ikinen viikko!

   Poista
 2. Ohjasajo olisi mielenkiintoisin noista vaihtoehdoista!
  Olen miettinyt, että mikset vastaa kaikkiin kommentteihin. Kommenttimäärä ei ole postauksissa hirvittävä ja hallintaoikeuskin on päällä, joten uudet kommentit olisi helppo huomata... Vastailu antaa bloggaajasta ystävällisen kuvan ja on kommentoijalle mieluista, kun todella huomaa bloggaajan lukevan kommentit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin vastaamaan kommentteihin, mutta harmittavan usein se unohtuu, koska saan ilmoitukset uusista kommenteista puhelimeeni ja hyväksyn ne yleensä saman tien. Puhelimella kommentointi taas on vähän vaivalloista, enkä aina muista koneella käydessä vastata jo julkaisemiini kommentteihin. :/
   Kaikki kommentit todellakin siis luen läpi ja olen hyvin kiitollinen jokaisesta - tsemppaan jatkossa ja yritän vastailla aktiivisemmin. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat