lauantai 7. huhtikuuta 2012

Ikävä.

Erehdyin eilen katselemaan vanhoja videoita Winniestä ja jouduin käymään taas kaiken ikävän, surun ja harmituksen uudestaan läpi. Ikävöin tammaa ihan mielettömästi, kaipaan sen katsetta, pehmeää turpaa, iloista hirnahdusta kun kävelen tarhalle sitä vastaan. Olen kierinyt hirmuisissa omantunnontuskissa. Minullehan tarjottiin yhtä aikaa sekä Winnietä että Pojua vuokralle. Valitsin Pojun. Valitsin helpomman ponin, jolla saisin hypätä ja kilpailla,mutta samalla luotin siihen, että Winnie kuitenkin jäisi luokseni. Vaan ei jäänyt ja nyt olen pienessä mielessäni pohtinut sitä, oliko sen lähtö minun vikani. Olisiko tamma saanut jäädä, jos olisin vuokrannut sitä? Valintani ajoi minut tilanteeseen, jossa joudun lopulta hyvästelemään molemmat rakkaat hevoset. Poju on joka tapauksessa lähdössä kesään mennessä, Winnielle jouduin sanomaan hyvästi jo jouluna. Sain elätellä toiveita sen takaisin tulemisesta, mutta tilanne näyttää tällä hetkellä epätoivoiselta. Vihaan itseäni, kun jouduin pettämään lupaukseni tuolle tammalle huolehtia siitä ja olla sille oma ja luotettava ihminen. Olen vihainen itselleni, kun en pysty lunastamaan lupaustani ja ostamaan sitä.

Kaipaan tuota ponia sydämeni pohjasta. <3

8 kommenttia

 1. voi vitsit ,tätä katsoessa mulla tuli ihan oma entinen ylläpitohevoseni mieleen.tai pikemmin se aika jonka sai hevosen kanssa viettää ennen kuin sen piti lähteä pois :/ Näytitte videon perusteella olevan Winnien kanssa hyvä pari, istuit selkään hyvin ja poni näytti toimivan allasi oikein hyvin! Harmittavaa :( toivottavasti saisit vielä Winnien takaisin. Millä tallilla winnie siis tällä hetkellä on, jos kumminkin on nykyään metsäkylän omistuksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winniessä se suurin ikävän aiheuttaja onkin varmaan juuri se, että meillä asiat sujui hyvin. Meillä oli jotain erityistä, jotain mitä mulla ei oo ollut koskaan ennen yhdenkään muun hevosen kanssa. Se kertoi paljon Winnien luottamuksesta muhun, kun olin suunnilleen ainoa ihminen joka sen selässä pysyi ja joka pystyi sen viemään tarhaan ihan neljällä, eikä kahdella jalalla. Harmi myös sun ja sun ylläpitohevosen puolesta! :(
   Winnie on nyt yksityisellä tallilla siellä, minne se ensin myytiin. Jäi sinne nyt ylläpitoon ja myyntiin. Talli on ylläpitäjien omassa pihassa, joten sinne ei ole oikein asiaa mennä tammaa tervehtimäänkään. :/

   Poista
 2. Voih, muistan ku kesällä näin Winnietä lähes joka viikko :) Toivottavasti saisit sen vielä takas ! Ja muuten otan osaa ..

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Miten oot tän tausatan tehny mun yks kaveri lupasi tehdä mulle Baneerin mun blogin jossain vaiheessa.
  Taru

  VastaaPoista
 4. Ansku: Milläköhän oot nähnyt Winnietä viikoittain kesällä, kun se tuli Metsäkylään vasta lokakuussa?

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat