keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Good and bad news.

Eipä tarvitsekkaan kilpailla Pojulla koko tänä keväänä, ponin hengitysteiden lääkitys lasketaan dopingiksi. :( Lääkkellä on 2 viikon varoaika, eli sitä ei saa käyttää ollenkaan kahteen viikkoon ennen kilpailuja. Pojun lääkeannosta ollaan nyt vasta pienentämässä, eli siitä ei ihan heti päästä kokonaan eroon. Kuusiston koulukisat jää siis väliin ja monet monet muutkin kevään kisat. :/ Harmittaa tosi kovasti, kun olisin halunnut päästä testaamaan oikeasti omaa osaamistani, sitä miten olen kehittynyt ratsastajana Pojun kanssa. Noh, toivotaan että pääsisin edes jollain ratsastuskoulun ylijäämähevosilla kilpailemaan tallin omiin pikkukisoihin. :)  Kuvassa aivan aiheeseen kuulumaton poliisiheppa Hyllas, jonka bongasin tarhastaan päiväunilta. Valloittavan suloinen näky!

Tänään kävin ekaa kertaa tämän vuoden puolella tunnilla Pojun kanssa. Aikaisemmin yritin saada entisen vakiopettajan kanssa sovittua tuntia, mutta se peruuntui. Nyt löysin vihdoin opettajan, johon olin oikein tyytyväinenkin vielä. :) Alunperin oli tarkoitus treenata Kuusistossa kisattavaa kouluohjelmaa, mutta kisojen peruunnuttua keskityttiin tunnilla Pojun takaosan liikkeeseen ja myös aika paljon mun istuntaan. Tehtiin paljon siirtymisiä, joilla Pojun takapäätä oli tarkoitus saada aktivoitua. Tehtiin tähän mennessä parhaat siirtymiset laukan ja ravin välillä, yleensä kun olen vain matkustanut ne läpi.


Istunnasta sain tosi kivasti kommenttia, myös ylläpitävää sellaista. Käsistä sain kuulla niin kauan kunnes ne pysyivät harjan yläpuolella ja takapuolesta sain huomautuksia aina kun se irtosi satulasta laukan aikana. Lopputunnista olin suhteellisen tyytyväinenkin istuntaani, pystyin jotenkuten vihdoin istumaan Pojun harjoitusravissakin. :)

Videolla on pätkiä eilisestä gramaanitreenistä ja loppupuolella videokoonti tämänpäiväisestä tunnista. Tällä kertaa kiitos kuvaamisesta kuuluu Sirulle! Olen kyllä oikeasti mielettömän onnekas, kun mulla on tallilla kavereita jotka tykkäävät kuvata ja vielä mielellään tulevat paikalle jäätymään/ hikoilemaan/ tarpomaan lumihankeen jotta itse saisin kuvia blogiini. Välillä koen ihan huonoa omaatuntoa, kun en itse ehdi kuvata kavereita yhtä paljon!5 kommenttia

 1. Video ei näy. Muuten todella kiva postaus! :) Harmi kun ette pääse osallistumaan kisoihin :(

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Voi nyt joku sen lääkeen kanssa.
  Harmi, kun ete pääsekään kilpailee.
  Taru

  VastaaPoista
 3. ärsyttää kyllä muaki ihan hemmetin paljon toi ! ja ei sit tajuttu aikasemmin :( ... mut kiva toi video! (:

  VastaaPoista
 4. Oletko kysynyt kisoja järjestävältä seuralta tuosta lääkeasiasta? Kun ette kumminkaan alue tai kansallisella tasolla kisaa niin luulen että ihan vaan järjestäjiltä kysymällä saat luvan osallistua kun kertoo syyn :) ja itse en ainakaan ole kuullut että seura, tai edes aluekisoissa olisi hevosilta douppinäytteitä otettu, rehellisyys toki maan perii.. Itse kyllä ihan hyvällä omatunnolla käyttänyt jopa ennen aluekisoja linimenttiä jossa 72 tunnin varoaika ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti järjestäjältä ei oo kysytty, mut ell oli tyrmännyt ajatuksen kisaamisesta täysin. :/ ja kun ei ole mun poni niin mun on turha asioita yrittää järjestellä omin päin.. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat