perjantai 6. huhtikuuta 2012

Wau, teitä lukijoita on jo yli 140! Ihan mieletön kiitos teille joka ikiselle, te todellakin pidätte mielenkiintoa bloggaamiseen yllä. On kiva tietää että on ihmisiä, joita kirjoitteluni, kuvani ja videoni ja ylipäätänsä touhut näiden ponien kanssa kiinnostaa. Nytpä tahdonkin kuunnella teitä lukijoita ja toteuttaa teidän toiveitanne, tuntekaa itsenne vapaaksi ehdottaa vähääkään kiinnostavia postausaiheita kommentoiden! :) Videopostaus on tulossa, samoin kuin asiaa maastakäsintyöskentelystä ja varusteettomasta/ riimuratsastuksesta, kunhan luultavasti ensi viikolla pääsen kentälle työskentelemään. Maneesissa kun ei voi päästää hevosta irti peilin vuoksi.

Tässä pieni pätkä keskiviikolta, kun kävin tunnin jälkeen kävelyttämässä Pojua kentällä. Pojun kanssa olen tehnyt aika vähän luottamusharjoituksia, mikä näkyykin Pojun laiskassa tavassa seurata ja kiinnitää huomiota minuun. Winnienkin kanssa tapahtui kuitenkin ihmeitä lyhyessä ajassa luottamuksen ja maastakäsittelyn kannalta, joten kehitystä tulee varmasti kevään aikana näkymäänkin. :)

EDIT: Videon kanssa on taas ollut jotain ongelmaa, ei meinaa latautua millään. Tekaisin uuden videon eri musiikilla, toivottavasti nyt toimii ja näkyy oikein kaikille lukijoille. :)

11 kommenttia

 1. Ihana toi video ja kaikki videosi ovat aina niin hienoja! Käyn joka päivä blogissasi katsomassa onko tullut jotain uutta postausta. Siellä on näköjään todella keväistä jo, täällä tampereen lähellä on niin talvista että. Kivat noi sinun housut, mistä olet ostanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kovasti, positiivista palautetta on tosi kiva saada (: Turussa on oikeastaan joka toinen päivä kevät ja joka toinen taas ei, täällä kun lämpötilat vaihtelee hurjasti! Välillä tulee lunta ja välillä taas on ihan lämmintä ja aurinkoista. Noh, toivotaan että se kevät ihan kunnolla tulisi jo pian. :)

   Housut on Mountain Horsen jeaniet, näitä saa ainakin netistä tilattua tosi monesta paikasta ja ainakin Turun seudulla Suomen Ratsutarvike ja Reunos myy näitä. Olettaisin että Tampereella ratsukellarissakin olisi näitä :) Omani ostin netistä yksityiseltä henkilöltä, joka oli kerran kokeillut housuja ja todennut ne pieniksi.

   Poista
 2. Moi , kysyisin , että voinko mä laittaa blogiini kuvia hepoista ( Metsäkylän ) vai pitääkö siihen kysyä omistajilta lupa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kuvat on sun itse ottamia niin voit. Tottakai on kohteliasta kysyä omistajalta lupa, mutta Nina on kyllä antanut tallilaistensa laittaa hevosistaan nettiin kuvia kunhan ne ovat edustavia. :)

   Poista
 3. Hei mitäs Winnielle muuten kuuluu? Siitä et oo vissiin kertonut piiitkään aikaan, tai sitten multa on vaan mennyt ohi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain postausten sopukoissa olen sen verran kertonut mitä tiedän, mutta helposti on varmaan mennyt ohi silmien :) Winnie siis on nyt taas Metsäkylän omistuksessa, muttei asu Metsäkylässä koska ei ole vapaata karsinapaikkaa. Se on koko ajan myytävänä, mutta heikolta näyttää sen kaupaksi saaminen. Mahdollisesti poni on tulossa keväällä Metsäkylään kun karsinapaikka vapautuu, ellei sitä myydä siihen mennessä. Alustavaa keskustelua tallin omistajan kanssa on käyty siitä, että saisin ottaa sen kesällä kuukaudeksi ylläpitoon mikäli sitä ei siihenkään mennessä ole vielä myyty. :)

   Poista
 4. Hmm.. Pystyisitkö tekemään tallin esittelyä jossain muodossa? Vaikka ihan kuvina jos et videona halua tehdä :)

  VastaaPoista
 5. Musta tuli uus lukija! Näytät kaukaa ihan Anna-Julia Kontiolta! :D Mistä oot oppinu nää jutut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Haha, tuota yhdennäköisyyttä ei oo muut huomanneetkaan, tai en ainakaan ole saanut kommenttia siitä! ;D
   Olen jonkun verran lueskellut hevoskirjoja, Monty Robertsia jne, mutta paljon olen myös oppinut ihan vaan kokeilemalla ja tarkkailemalla hevosia ja niiden käyttäytymistä -> soveltamalla omaan käytökseen samoja juttuja. :)

   Poista
 6. Oot muuten tosi taitava! Mua on kiinnostanu tää maastakäsintyöskentely :) Jatka samaan malliin! ;D

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat