torstai 5. syyskuuta 2019

Alkusyksyn taikaa

Kesään ladataan kovia odotuksia ja suuria tunteita. Tehdään summer bucket listeja, etsitään kesäromansseja, nautitaan lomista ja auringosta. Kesän alkaessa kääntyä syksyyn kaikki ikään kuin rauhoittuu. Tuosta rauhasta minä nautin. Viilenevistä illoista, pehmeän sävyisistä auringonlaskuista ja vaikkei sitä ehkä ääneen saisi myöntääkkään, niin myös lähenevästä talvesta ja joulusta. 

Viilenevinä, auringon kultaiseksi värjääminä iltoina on ihana istahtaa laitumen reunalle. Hyönteiset leijailevat valoa vasten kuin keijupöly ja hevoset nauttivat viimeisistä hetkistä heinikossa. Käyvät tervehtimässä ja tutkimassa kameraa, jonka jälkeen jatkavat laumana taas matkaa. Tuolloin aika helposti pysähtyy ja sitä huomaakin kiireen keskellä istuneensa pellon reunassa toista tuntia. Yhtäkkiä koko kesän tauolla olleelle valokuvaamisellekkin löytyy aikaa. Kunpa näitä hetkiä olisi enemmän!1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat