perjantai 21. huhtikuuta 2017

Asumusero ja kankifiilistelyä

Reilun viikon takaisesta kumoonratsastuksesta on jäljellä enää muisto. Niin poni kuin kuskikin on toipunut lihasjumeista ja mikä lohduttavinta, Winnie liikkuu puhtaasti ja on täysin oma itsensä. Säikähdyksellä siis selvittiin, kai sen saa jo uskoa! Homman käsittely jäi kuitenkin jossain määrin kesken, sillä Winnien kanssa on meneillään asumusero.


Winnie muutti suunnitelmien mukaisesti viime perjantaina Maijun mukana naapurikuntaan Maijun kouluharjoittelun perässä. Opiskelujakson jälkeen poni saa jäädä vielä laitumelle kesäkuun ajaksi, joten seuraavat pari kuukautta tulevat olemaan melko lailla vähemmän Winnie-painoitteisia. Hölmöintä tässä muutossa oli se, etten ehtinyt käydä ponin selässä ollenkaan kaatumisen jälkeen, kun me molemmat verryttelimme pois kaatumisesta tulleita lihasjumejamme.

Tarkoituksena olisi käydä kuitenkin säännöllisesti ponia moikkaamassa ja ratsastamassakin, mikäli vain saan autoa lainaan kulkemiseen tai saan järjestettyä kimppakyytiä Maijun kanssa. Ponista siis kuullaan kyllä kevään aikana, vaikka eri paikkakunnilla väliaikaisesti asummekin! Maijulta saamieni kuvaterveisten mukaan poni on tyytyväinen päästyään tarhaamaan pienessä laumassa ja maastoilemaan kunnon metsäpoluille.Kaatumista edeltävällä viikolla pääsin fiilistelemään Winnien kanssa uutta babykankea, jossa on aikaisempaa kuolainta lyhyemmät varret. Ystäväni oli seurana tallilla ja kuvasi samalla ahkerasti melko kivasti liikkuvaa ponia. Winnie tuntui hyvältä! Vastalaukat pyörivät kivasti ja ravi oli joustavaa. Uusi kanki tuntui hyvältä ja Winniekin vaikutti siihen tyytyväiseltä. Vanhalla voidaan siis heittää vesilintua!
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat