maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulu tulee, oletko valmis?!

Aivan pian ollaan taas joulukuussa ja on aika fiilistellä joulun saapumista päivittäin täällä blogissa! Jo perinteeksi muodostunut blogin joulukalenteri tarjoaa tänäkin vuonna monipuolista luettavaa ja katseltavaa jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti. Joulupostauksia joutuu odottelemaan vielä muutaman päivän, mutta nyt on mahdollisuus vielä vaikuttaa joulukalenterin sisältöön!

Muutamat lukijat ovatkin jo esittäneet toiveitaan joulukalenterin luukkujen sisällöstä aivan omatoimisesti ja toiveita olenkin pyrkinyt toteuttamaan runsaasti. Nyt olisi vielä viimeiset hetket päästä esittämään toiveensa, jotta joulukuussa blogista voisi löytyä mahdollisimman monia lukijoita kiinnostavaa sisältöä! Lämmittääkö sydäntäsi kauniit kuvat, varusteurheilu, asiapitoiset postaukset tai vaikkapa jonkinlaiset haasteet? Mitä et missään nimessä haluaisi joulukalenterissa nähdä?

Postausehdotusten lisäksi nyt on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Onko jokin asia jäänyt mietityttämään tai haluaisitko oppia tuntemaan paremmin blogissa esiintyviä hevosia tai minua bloggaajana? Kysy rohkeasti, vastaan kaikkiin kysymyksiin joulukuun aikana!


5 kommenttia

 1. Eipä nyt liity postaukseen sen kummemmin, mutta pakko sanoa että olet kuvassa ihan todella kaunis! Poni tietysti myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, kiitos paljon :D olipas kiva saada tällaista palautetta, kun niin paljon kuulee ulkonäön arvostelusta netissä.. :)

   Poista
 2. Erilaiset asiapostaukset ja jouluiset kuvapostaukset ovat ihania!😍 Ja teidän pitää Moonan kansaa leipoa uudestaan piparitallit ja kuvata se joulukalenteriin!😂 Ja olis myös kiva kuulla sun ja lukijoiden suhteesta jotain. Esim. missä olet tavannut heitä, mitkä tapaamiset ovat jääneet mieleen ja niin😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! :) kuvia on ainakin tulossa runsaasti ja muutama asiapitoisempikin luukku on valmiina. Katsotaan jos saataisiin kehiteltyä ponipiparitalliin jotain uutta twistiä, ettei tule aivan viimevuoden kopiota kaikkine kommelluksineen.. :D

   Poista
 3. Postaukset joista itsekkin voi oppia jotain! Esimerkiksi tallille life hacks, tai jotain sun kokemia ahaa elämyksiä. Tai esimerkiksi miten itse talutat hevosen tarhaan, joka on turhankin energinen. Tilanteita ja vinkkejä niihin :) vaikka et ole ammattilainen, kokeneilta voi ottaa hyvin vinkkejä ja soveltaa omaan elämään. Aina omall tallilla ammatti-ihmiset eivät huomaa sanoa kaikkea, sillä se voi olla heille itsestäänselvää. Minulle on kuitenkin jopa 8 vuotta ratsastusurastani olleet kentän väistämissäännöt epäselvät, sillä ensimmäisellä tallillani niitä ei opetettu. Luin kuitenkin jostain esitteestä niistä, ja opin ne vahingossa! Asiapitoisille postauksille iiiiiiso peukku!

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat