lauantai 4. heinäkuuta 2015

Pellolla punaisen kanssa

Alkuviikosta ratsastin Ebenin taas pitkästä aikaa niin, että tallilla oli kaveri mukana kuvaamassa. Siru kuvasi ensin sileäntyöskentelyä Harrin kanssa ja jaksoi jäädä vielä räpsimään kuvia vanha herra Ebenistä, kun käytiin pellolla pyörähtämässä kesäfiiliksissä.

Viivyin selässä varmaan puolisen tuntia ja ratsastin melko kevyesti; alkuun pitkät pätkät käyntiä ja joitain kierroksia ravia ja laukkaa. Loppuksi ruuna pääsi vielä pikkurusielle metsälenkille. Ilma oli hurjan lämmin ja vaikkei raskaasti töitä tehtykään, oli Eby ansainnut kunnon suihkun.
Näin kesällä on kyllä ihanaa, että ratsastettavia hevosia löytyy näinkin paljon! Jokaisella hepalla kun on omat vahvuutensa, niin pääsee harrastamaan monipuolisesti ja puuhailemaan eri juttuja joutumatta tinkimään esimerkiksi treenisuunnitelmista. :)

Muistakaahan käydä vielä jättämässä kysymyksiä kysymyspostaukseen, että saadaan kunnon video aikaiseksi vastauksista!3 kommenttia

 1. Näytti menevän tosi hyvin :)! Kuinka korkea Eben on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eben taitaa olla siinä 160 cm hujakoilla. On mielestäni hieman Harria korkeampi!

   Poista
 2. Oonkin oottanut postausta Ebenistä! kiva postaus :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat