tiistai 7. heinäkuuta 2015

Ensimmäisiin 2-tason kisoihin ilmoittauduttu + treenikuvia

Nyt on vihdoin varmistettu tälle kaudelle meidän ensimmäinen 2-tason koulustartti Harrin kanssa! Yllättävän hankalaksi meni eikä onnistunut ihan suunnitelmien mukaan, mutta nyt on kuitenkin nimi ilmoittautumislistassa Turun Ratsastajien kilpailuihin 19.7.

Lähdin hoitamaan aluelupa-asiaa jo helmi-maaliskuussa, jolloin tiedustelin omasta seurastani vaatimuksia alueluvan saamiseksi. Lupaan vaadittiin lupakoulutus, joita ei yllättäen järjestetty helmikuun jälkeen yksiäkään Varsinais-Suomessa. Kesäkuussa vihdoin palasin taas asiaan ja luvattiin, että luvat hoituisivat parissa viikossa. Kaikkien säätöjen jälkeen aluelupa oli kirjautunut Kipaan vasta viime viikolla.Keväästä asti suunnitelmissa oli ratsastaa 19.7. naapuritallin kisoissa ensimmäinen 2-tason startti helppo B luokassa ja mahdollisesti ratsastaa vielä helppo A, mikäli rata olisi helppo meille ratsukkona. Koska lupien saaminen kestikin tuhottoman kauan, oli helppo B ja -A luokat menneet täyteen. Kilpailuiden kaikki luokat kun on rajattu 20 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle... Meille jäi ainoaksi mahdollisuudeksi ratsastaa helppo C.

Hölmöltähän tuo vähän tuntuu, mutta ei välttämättä ole ollenkaan väärä tai huono päätös. Kilpailusääntöjen mukaan saadaan luokkaan osallistua (ei sijoituksia 2-tasolta heB -> luokista), eikä ensimmäisissä 2-tason kilpailuissa ole huono ajatus ratsastaa helppoa luokkaa kokemusta kartuttamaan. Kaiken lisäksi luokassa on pelkät ruusukepalkinnot, joten ei olla viemässä "lapsilta tikkareita" vaikka lopulta pärjättäisiin hyvinkin. Haetaan siis sujuva rata alle ja itseluottamusta 2-tasolla kilpailemiseen!


4 kommenttia

 1. Ihana postaus ja aivan mahtavia kuvia. :) Hartsa on niiin ylisöpö. Ootte todella hyvä pari. :) Onnea tuleviin kisoihin.

  VastaaPoista
 2. Multa kyllä oot tikkarin viemässä x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh noh, älä nyt vielä sano. :) Helpossa C:ssä kun voi pärjätä melkeinpä kuka tahansa jo pelkästään ratsastamalla hyvät tiet!

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat