sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

KEEP CALM AND BE A UNICORN

Tämä kesä on ollut kovin ruuhkainen ystävien häiden suhteen. Seuraavan morsiamen ystävä otti minuun muutama viikko sitten yhteyttä ja kyseli vienosti mahdollisuutta saada Harria lainaksi polttareihin. Täytyyhän jokaisen prinsessan joskus päästä ratsastamaan oikealla satuhevosella!

Jottei homma olisi mennyt aivan tylsäksi, sai Harri luvan muuntautua ihan oikeaksi satuhevoseksi. Muuntautumisleikkiin vaadittiin vain läjä askartelutarvikkeita sekä nöyrä anteeksipyyntö Harrilta sen miehisyyden kokeman kolhun vuoksi. Eipä tuo ruuna onneksi vaikuttanut kovin traumatisoituneelta, vaan lähinnä vain tyytyväiseltä kevyempään työpäiväänsä. Ihmisiltä tallilla saatiin kyllä epäuskoisia katseita ja järkyttynyttä, hiljaista päänpyörittelyä ja hengen haukkomista tai vaihtoehtoisesti loputtomia naurukohtauksia.

Aika hieno, vaikka itse sanonkin! 


4 kommenttia

 1. Aivan mahtava yksisarvinen! :D Kyllä tuolla kelpaisi tytön kuin tytön ratsastaa, niin on kaunis pinkki harja ja kaikki ;) Saitko apua hevosparan pukemisessa vai itsekö väkersit? On meinaan makea! Varmasti morsiammelle aivan ikimuistoinen päivä kun pääsi yksisarvisella köpöttelemään, aivan mielettön idea!

  Olen blogisi uusimpia lukijoita ja nyt vasta ensikertaa kommentoin. Täytyy antaa paljon kehuja upeista kuvista joita blogisi on pullollaan; niiden vuoksi tähän alunperin jäinkin koukkuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan itse tuli väkerrettyä ja puettua, mutta kävi kyllä aika nopeasti ja helposti :) aika pienellä vaivalla sai tehtyä!
   Kiva että olet viihtynyt blogissa ja rohkaistuit kommentoimaankin! Olen kovin kiitollinen kaikille kuvaajilleni, jotka mahdollistavat bloggaamisen raahautumalla kuvaamaan valmennuksia sun muuta :) itse tulee kuvattua aika paljon vähemmän..

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat