maanantai 14. heinäkuuta 2014

The one who makes me happy

Huh, reissusta on palauduttu ja nyt on viikko aikaa toipua ennen seuraavaa. Tuntui hassulta olla käymättä tallilla neljään päivään! Ehti tulla melkein Hartsaakin ikävä, tänään sentään vihdoin pääsee tuota karvanaamaa moikkaamaan. :) Viikon verran ratsastelenkin taas oikein ahkerasti, kunnes Harri saa jälleen neljän päivän loman, kun lähden pikkuserkkuni kanssa Kroatiaan.

Viime viikolla ratsastin Harrin kentällä riimulla ja työnteon jälkeen käytiin vielä pellolla pyörähtämässä, kun ihastuttavan taitava kuvaaja Liina oli kameran kanssa mukana. Liina saikin ihan hurjan kivoja kuvia, tykkään näistä niin kovasti! Halusinkin julkaista nämä erikseen, koska muuten viime postaus olisi venynyt kuvien vuoksi vähintään kilometrin mittaiseksi.

Harri näyttää mielestäni hurjan hyvältä näissä kuvissa noin niinkuin rakenteellisesti - se on saanut lihasta ja sopivasti vähän vatsaakin, joten se alkaa pikkuhiljaa näyttää ihan komeasti hevoselta! Vuosi sitten tuo ruuna oli vielä melkoisen luikku, aivan eri oloinen kuin näissä kuvissa. :)
Reilu vuosi sitten, kevät 2013

Ja tänä kesänä, paljon muhkumpi tapaus!


3 kommenttia

  1. olipas kivoja kuvia! :) ja wau se on tosiaan nyt ihan kunnon andalusialaisen näköinen! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja edeleen hehkutan tota hartsin harjaa. :) Se on todella ihanan näköinen. :)

    VastaaPoista
  3. Huomaa hyvin eron Harrista, on kyllä nyt komia hevonen! Ihania kuvia sinusta ja pollesta. <3 Luetko itse paljon blogeja? Itse kirjoitan omaa blogiani jossa seikkailee kaiken näköisiä otuksia aina hevosesta vuoheen ja kissaan. Jos siis kiinnostaa niin käy katsomassa ja liity toki lukijaksi! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat