tiistai 21. tammikuuta 2014

Kiirettä ja pakkasta


Huh kun ihan hävettää, miten retuperälle tämä blogi on päätynyt. Olen ollut vain hurjan kiireinen koulun ja kaiken muun suhteen - aikaa on ollut käydä tallilla vasta pimeällä iltaisin eikä kavereitakaan ole tullut pyydettyä mukaan. Ei kuvia - ei kerrottavaa. Pakkaset on jatkuneet ja ratsastaessa onkin saanut toppautua oikein kunnolla päästä varpaisiin saakka. Harri on sentään onneksi vähän rauhoittunut, ehkä siksi että olen päässyt nyt liikuttelemaan sitä vähän säännöllisemmin. Olisinkohan viimeisen viikon aikana ehtinyt käydä kahella taluttelulenkillä, maastokävelyllä ja kerran -pari maneesissa vääntämässä ja kääntämässä koulua. Muita kuvia tähän hätään ei ole tarjota, kuin kolme huonolaatuista kuvaa eiliseltä taluttelulenkiltä pimeässä. Lupaan yrittää ryhdistäytyä ja alkaa vaikka itse kantaa kameraa mukana tallilla, jos en saa seuraa mukaan ollenkaan!


Ensi sunnuntaina päästään kuitenkin vihdoin ihan kunnolla töihin. Olen menossa Harrin kanssa ensimmäistä kertaa Villen valmennukseen. Winnien kanssa käytiinkin noissa valmennuksissa viime keväänä ja tamma meni hirmuisesti eteenpäin sen muutaman kuukauden aikana. Mielenkiinnolla odotan, mitä saadaan Harrin kanssa aikaiseksi. :) Yritän kovasti saada jonkun vihdoin kuvaamaan, joskos saataisiin jotain videopätkääkin esille.
Kouluvalmennuksissa aletaankin käydä nyt kerran kuukaudessa. Toivotaan, että päästään kevään mittaan myös käymään naapuritallin koulukilpailuissa!

3 kommenttia

 1. Ootsä enemmän kouluratsastaja?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tähän saakka olen mieltänyt itseni täysin esteratsastajaksi, mutta harrin ja kouluvalmennusten myötä olen viimeisen vuoden aikana innostunut kovin kouluratsastuksestakin:) ainakin tällä kaudella kouluratsastus tulee olemaan se päälaji, kun esteillä täytyy ottaa varovasti, koska en saisi tippua hevosen selästä..

   Poista
 2. Vitsi kun voisin mennä kuvaamaan vaikka ketä ja milloin vaan melkein mutta kun se ei ole mahdollista pitkien välimatkojen ja vähän puutteelisten kuvaustaitojen puuttuessa...;D Itsellänikään ei ole ikinä kuvaajaa ja itseänsä on hankala kuvata...

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat