keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Yks kaks kolme, istu isän polvel...Pelto on vihdoin sulanut ja samalla sen syövereistä löytyi ihan kokonainen vesihauta! Tokihan Winnien piti päästä tekemään siihen lähempää tuttavuutta, tuo poni kun on ollut lähimpänä uimista puhaltaessaan turvallaan kuplia vesiämpäriin. Kovin rohkeasti tamma paineli veteen, mitä nyt koki tarpeelliseksi päristellä ja kauhoa vettä aina ennen seuraavan askeleen ottamista.

Ennen uimakoulua käytiin tuuppaamassa maneesissa ehkä vähän vajaan tunnin verran. Winniellä on ollut taas jonkin verran pöllöenergiaa viime päivinä ja se on ollut säikympi ja herkempi loikkimaan ja pukittamaan. Tällä kertaa sain kuitenkin varsin hyvin käytettyä hölmöilyenergian vain hyödyksi, kun sain ponin suuntaamaan energiansa työntekoon. Winnie oli hurjan kiva ja reipas ratsastaa!Tänään hypätäänkin ensimmäistä kertaa kentällä, kun Nenna tulee kuvaamaan ja videoimaan. Saa nähdä mitä touhusta tulee! Tässä kuitenkin vielä muutamat kuvat parin päivän takaa, kun palloleikkien välissä ravailin Winniellä muutaman kierroksen.
2 kommenttia

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat