torstai 19. tammikuuta 2012

Talutuslenkeillä

Olen käynyt tällä viikolla muutamaan otteeseen hoitamassa Pojun sen sairaslomaillessa. Olen hoitanut haavan pesemällä, kuivaamalla ja sprayaamalla ja nyt se kyllä näyttää mielestäni oikein hyvältä jo, tosin niin kyllä pitääkin kun poni on saanut parannella sitä jo puolisentoista viikkoa. ;) Nyt haava on pysynyt kiinni eikä ole erittänyt mitään mätääkään viime päivinä. Jalka ei ole kuuma tai turvonnut, joten ratsastamaan pääsee varmasti pian, kunhan haava vain pysyy edelleen kiinni.

Ponin kanssa ollaan tehty pidempiä talutuslenkkejä maastossa. Pojun kanssa on kiva lenkkeillä, kun se kulkee huolettomasti mukana kuin koira ja käyttäytyy hyvin. Kaveri ei säiky tai kerää kierroksia, vaan laahustaa tyytyväisenä vierellä tallista poispäin mentäessä, mutta pidentää askelta kun käännytään takaisin. Lenkkeilijöille Poju on luonut positiivista kuvaa hevosista ja hevosharrastajista, kun se on ohittanut koirat, vaunut ja sauvakävelijät mukisematta ja antanut innokkaimpien rapsutellakkin itseään. :) Useasti ponia kehutaankin hienoksi ja kauniiksi, mitä se kyllä onkin!

PS! Tänne on vihdoinkin satanut ihan kunnolla lunta, ehkä päästään kokeilemaan pulkka/hiihtoratsastusta lähiaikoina! :)


2 kommenttia

  1. Tosi kiva blogi! :)) liityin lukijaksi : )) ootte tosi kivan olone pari pojun , sekä tietty julitan kanss ! (: mut sit kysymys.. : mite oot tehny tälläse taustaan ? : )) jos viittit vaa neuvoo ? : ))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos paljon! :) Taustan ja bannerin oon molemmat tehnyt Gimp- ohjelmalla, en mikään kummoinen kuvankäsittelijä ole vaan melko alkeellisilla leikkaa-liimaa toiminnoilla olen nämä saanut aikaiseksi.. :)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat