maanantai 9. tammikuuta 2012

101 lukijaa!

Wau, ihan mieletöntä! Rekisteröityneitä lukijoita on kertynyt jo hurja määrä. Suuren suuri kiitos teille, te pidätte mielenkiintoa bloggaamiseen yllä ja teiltä olen saanut paljon rohkaisevaa ja positiivista palautetta, mikä luonnollisestikin tekee kirjoittamisesta entistä mukavampaa. Kiitos!








Poju on edellispäivänä koheltanut ilmeisesti tarhassa ja saanut aikaan haavan toiseen takaseensa. Tullut varmaan etujalan hokeista, kun ponilla on tapana välillä riehua tarhakaverinsa kanssa. Poika ei onnu, mutta haava on kosketusarka. Kävin taluttelemassa kaveria lumisella pellolla (kyllä, Turkuun on vihdoin satanut lunta!), jotta lumi viilentäisi ja putsaisi haavaa. Tyytyväisenä Poju käveli, eikä tosiaan ainakaan omaan silmään näyttänyt ontuvan. Tallissa otin ponin käytävälle ja pesin haavan vielä vedellä. Saa nähdä miten nopeasti haava tulee kuntoon, että koska ponin selkään taas pääsee.

4 kommenttia

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat