tiistai 17. tammikuuta 2012

Kuvauksista valkokankaalleSaatiin yllättäen liput Hulluna Saraan- elokuvan kutsuvierasensi-iltaan, joka ilmeisesti oli myös ihan maailmanensi-ilta, kun muissa kaupungeissa kutsuvierasnäytökset alkoi myöhemmin. Leffa oli siis se, jossa oltiin viime kesänä mukana Julitan ja ratsastuskoulun toisen ponin, Monsterin kanssa. Paikalla oli joitakin näyttelijöitä sekä elokuvan ohjaaja ja tuottaja (?).Oli jännä nähdä millainen elokuvasta sitten lopulta tuli, etenkin niistä kohdista joiden kuvaamisen näki paikan päällä tai joissa oli itse avustamassa. Kuten arveltiinkin, niin kaksipäiväisen kuvaussession tuloksena poneja näkyi valkokankaalla muutamien sekuntien ajan. Molemmat esiintyivät kyllä hyvin edukseen! Juli pääsi ihan kunnon lähikuvaan ja itsekin vilahdin taustalla toisen ponin selässä;) Oli kyllä mahtavaa päästä tuollaiseenkin projektiin mukaan! Elokuvaa suosittelen lämpimästi, se oli yllättävän hyvä! Yleensä en niin pidä suomalaisista elokuvista, mutta tästä kyllä pidin tosissani. Huumori oli jotenkin niin suomalaista, että se väkisinkin uppoaa jokaiseen suomalaiseen ja etenkin Turkulaiseen;) Kun nyt elokuva on julkaistu niin joitakin kuvia kuvauspaikalta uskaltaa varmasti jo julkaistakin, tässä muutamia.
10 kommenttia

 1. Moikka!
  Onko se nyt siten jo elokuvateaterissa niin et sen vois mennä katsoo siten, kun oon tullu pajulahdesta uinti leiriltä kotiin.

  Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule kun en voi tietää milloin tulet jostain leiriltä... Teattereihin leffa tulee 27.1

   Poista
 2. Moi!
  En mä sitä tarkotanukaan mutta toi 27.1. oli just se minkä halusinkin tietää. Sä taisit nyt käsitää väärin mitä tarkotin.

  Tänän ratsastamaan mulla pitäis olla Rölli.

  VastaaPoista
 3. voih, mäki oisin ihan mielelläni voinut olla niissä kuvauksissa mukana, ois ollu varmaan ihan mielenkiintost! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se ihan mielenkiintosta, mut suurin osa ajasta oli seisoskelua kuumassa auringossa koko ajan pitäen kiinni ponin riimunarusta. Vettä ja ruokaa sai hakea raahaamalla ponia perässään. :D

   Poista
 4. Moikka!
  Olisko ollu parempi et siellä olis ollu useampi ponien kanssa niin olis voiniu vuorotella et toinen hakee ja vahtoi poneja ja siten toinen?

  Taru

  VastaaPoista
 5. Kyllä meitä aika iso porukka siellä oli, mutta alaikäiset ei saaneet olla vastuussa poneista ja pitää niistä kiinni kun ympärillä vilisi autoja ja kalliita kameroita ynm. Aikuisten kesken päästiin vähän vuorottelemaan.

  VastaaPoista
 6. pääseks sä elokuvaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ollaan molemmat Julitan kanssa tuossa ensi viikolla ensi-iltoihin tulevassa elokuvassa :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat