maanantai 16. tammikuuta 2012

Salainen ystäväni

Poju on edelleen kipeä jalkansa kanssa, nyt kaveri on saanut kunnon hauteen sen ympärille. Näillä näkymin siis ei olla ihan hetkeen vielä kiipeämässä selkään.
Kävin eilen kuitenkin tallilla moikkaamassa Pojua ja Julitaa. Julin harjasin ihan huolella ja hieroinkin vielä lopuksi läpi. Julilla kun on ollut selkä toisinaan jumissa, kun parhaana erityisratsastusponina se saa välillä sille liian painavia ratsastajia selkäänsä. Tänäänkin Juli joutui töihin, tosin vain talutusratsastukseen noin tunniksi.

Kun sunnuntaisin ei tällä hetkellä ole muita tunteja, on tallissa yleensä aina jokunen heppa joka kuitenkin kaipaa liikutusta. Tällä kertaa koin iloisen yllätyksen kun sain liikuttaa pienen russ-ponin Teemun! Teemu on ihan hirmu symppis kaveri, jota olen liikuttanut muutamia kertoja kevyesti ja tykännyt ihan tosi paljon. Muista tuntihepoista en niin välitä, kun ne mulle tärkeimmät ja kivoimmat on aikojen saatossa lähteneet. Teemu on kuitenkin sellainen poni josta tykkään ihan tosissani, varmaan ratsastaisin sillä jos kävisin vielä ratsastuskoulun tunneilla :)
Muutama kaveri sai myös liikutettavat hepat allensa ja suunnattiin maneesiin. Teemun selässä muistui mieleen varmaan 4 vuoden takaiset tunnit, kun tykkäsin ratsastaa suunnilleen Temen kokoisella ja myös aika saman oloisella ponilla Maaralla. Jännitin tunteja aina hirmuisesti ja odotin aina viikon 6 päivää seuraavaa ratsastustuntia ja toivoin saavani ratsastaa Maaralla. Ponin selässä hymyilin aina leveästi ja olin iloinen saadessani ratsastaa sillä, vaikka ratsastus itsessään olisi sujunut kuinka huonosti. Nyt koin hassun flash backin Teemun selässä, oli hauska tunne muistella kuinka ratsastus oli aina niin erityistä kun vielä kävi tunneilla vain kerran viikossa, eikä ratsustaan voinut olla edes varma. :)
Liikuteltiin hepat aikas kevyesti, Teemun kanssa tein vähän takaosan väistätyksiä ja ihan pohkeenväistöjä käynnissä ja ravissa. Laukkaa otin vain pääty-ympyrällä muutaman kierroksen molempiin suuntiin. En ollutkaan aikaisemmin laukannut Teemulla, kun olin vain liikutellut sitä kevyesti käynnissä ja ravissa tai käynyt maastoilemassa käynnissä. Laukka oli reipas, mutta kiva istua! Teemu on salainen ystäväni. <3
( Tämän jälkeen alan saada nimettömiä kirjeitä, murhaavia katseita ja rumia sähköposteja kaikilta pieniltä ratsastajilta, jotka ovat myös menettäneet sydämensä Teemulle ja tahtovat tehdä selväksi, ettei Teemua saa viedä heiltä eikä muut saa tykätä siitä ;) Ei hätää, en ole aloittamassa tunteja Teemun takia tai ala kilpailla sillä tai edes hoitaa sitä! Olenhan ponille liian isokin :)  )

4 kommenttia

 1. Moikka!
  Ai pääsit siten liikutamaan Teemua ketä muita teitä oli silloin ratsastamassa ja mitkä hevoset/ponit niillä oli
  Eli näin

  Essi/Teemu

  Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketäs kaikkia meitä nyt oli, taisi olla Mariel Millalla, Miksu Nekulla ja Nenna Röllillä..

   Poista
 2. Moikka!
  Sulla on aika paljon lukioita osaatko neuvoa miten niitä sais lisää mulla on tällä hetkellä 5 lukiaa.

  Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä lukijoita pahemmin voi "kalastella", niitä vain tulee jos kirjoitettava aihe kiinnostaa ja muut palikat bloggaamisessa on paikallaan. Itse ei voi lukijoiden määrään vaikuttaa muuta kuin kirjoittamalla lukijoita kiinnostavia juttuja.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat