maanantai 26. syyskuuta 2011

video seurakisoista

Tässä tämä eilisen rata videolla.

4 kommenttia

 1. tuntuu varmaan turhauttavalta jos joku alkaa tuntemattoman heittämään täällä neuvoja, mutta huomasi että tokalle kun poni kielsi oli tempo liian hidas ja kun olit tulossa uusiksi teillä oli pikkasen huono tie :/ tuli heti paremmin kun tulit kunnolla tiellä tuohon 2 esteelle ! :)

  VastaaPoista
 2. No ihan totta, vähän typerältähän se tuntuu lukea toisten ohjeita jotka videon perusteella arvostelee eikä tunne ponia luonnossa ;) Tempo oli hidas koska poni ei vain edennyt käskemisestä huolimatta. Tie tokalla kerralla oli huono, myönnän, mutta ollaan valmennuksissa treenattu vinoja lähestymisiä isommillekkin esteille. En siis pyydä ponilta enempää kun tiedän mihin se pystyy, eikä vino lähestyminen noin pienelle esteelle ole ennen tuottanut ongelmia.

  VastaaPoista
 3. I feel for you, todella. Nimimerkillä ratsastaja jonka hevonen luulee kisoissa verkan olevan kisasuoritus ja oikeella radalla lössähtää totaalisesti ja hyppää ihan laakamatona ja kaula pitkällä ja turpa kiinni esteessä... Koulukisat on vielä pahempi :--D

  VastaaPoista
 4. Haha, meidän koulukisoja odotellessa.. ;D

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat