lauantai 17. syyskuuta 2011

minimaastoesteitä

Kävin tällä viikolla kolmesti Eltonilla, kun omistajat pyysivät hoitamaan ponin vielä tänään omien menojen vuoksi. Keskiviikkona oli tarkoitus mennä isoon maneesiin vääntämään koulua, mutta maneesissa olikin työmiehiä rakentamassa jotain.. Jatkettiin siis matkaa maastoon ja tehtiin noin tunnin lenkki. Sain luvan hypätä Eltonilla lähitallin takana olevia pieniä maastoesteitä, eli suunnattiin tänään aamusta sinne :)
Olipas tosi hauska päästä pitkästä aikaa hyppäämään ja vielä tesmimään "maastoesteitä", hyppääminen on satakertaa kivempaa metsässä kuin kentällä! Näitä pikku maastoesteitä pystyi vieläpä tulemaan aika hyvin peräkkäin ja radalla on myös ylä- ja alamäkiä. Pohjakin on pehmeä ja ihan täydellinen hyppäämiseen. Elton oli aivan innoissaan, se paineli menemään korvat tötteröllä ja nautti ihan selvästi! Hypättiin kuitenkin vaan vähän aikaa, kertaalleen esteet läpi ja lähdettiin takaisin tallille. Tässä superlaadukas video, nauttikaa! :D Pitäisi pyytää joskus jotain kaveria mukaan kuvaamaan taas pitkästä aikaa.


Huomenna on Metsäkylässä rataharjotukset, joihin olen kyllä osallistumassa, mutta hevonen on vielä vähän epävarma. Tarkoitushan oli tottakai osallistua Julilla, mutta nyt on tullut jokin ihana sääntö, ettei tuntihevosilla saa osallistua kisoihin kuin kausi- ja vakiotuntilaiset. Kuulemma päätös ei muutu, vaikka Julilla ei osallistuisikaan tuntiratsastajia. Kuitenkin asiasta kuulemma neuvotellaan mun kohdalla, mutta jos en Julilla pääse niin saan kuulemma osallistua tallin omistajan hepalla Nekulla. Hassua toisaalta, kun en ole kyseisellä hevosella koskaan hypännyt eikä se ole esteillä mikään automaatti. Noh, eiköhän me jostain 60 cm luokasta rämmitä läpi kuitenkin.. :) Nekkua ratsastelen jatkossa sunnuntaisin siihen asti, kunnes Julin työt alkeiskursseilla loppuu. Tästä tammasta siis kuuluu jatkossakin.

3 kommenttia

 1. Moikka!
  Kiva, kun pääset siten Nekkulla edes ratsastamaan, kun Julitalla ei onnistukaan.
  Terv. Taru

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Kiva kun pääset sitenkin kilpailemaan Julitan kanssa. Mä oon tulossa katsomaan kisoja ja myös autamaan mikäli apua tarvitaan. Terv. Taru

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat